Iako je Dubrovnik poznat po mirnom ljetovanju i siromašnom noćnom životu, u samom vrhuncu sezone uspjeli su namamiti brojne celebove, ali i turiste te im osigurati dobar provod. Lapadska noć uz red glazbe i red mode bila je pun pogodak

Na samom vrhuncu ljeta kontinent je gotovo prazan, posebno kada je riječ o poznatim Hrvatima te zanimljivim ljetnim zabavama.

Centar zbivanja za promjenu bio je grad Dubrovnik gdje se održala Lapadska noć.

Osim pjevačica koje su nastupale na glazbenom spektaklu te uspjele spojiti ugodno s korisnim, prekrasno turističko odredište posjetili su i drugi celebovi.

Voditeljica Iva Šulentić koja se tek vratila iz Barcelone gdje je pratila sportski spektakl koji je zlatnom medaljom osigurala Blanka Vlašić, uživala je u programu, ali ovaj put bez dečka Luke Nižetića.

Žanamari Lalić je glazbenim nastupom zabavljala brojne goste, a medijima je zagolicala maštu dok se šetala ruku pod ruku sa šarmantnim nepoznatim muškarcem.

No nije bila riječ o novoj ljubavi atraktivne pjevačice, već o njezinom gitaristi iz pratećeg banda koji je džentlmenski uskočio te joj pružio ruku dok je skakutala u štiklama po travi i makadamu.

>> Aleksandra Grdić: Kratko, kraće, najkraće

>> Žanamari Lalić: Sviđa mi se što na meni ima 'mesa'

I dok je Žanamari još uvijek slobodna, srce pjevačice grupe E.T. Katarine Rautek još prije nešto više od godinu dana osvojio je poduzetnik Ivan Čalić s kojim se pjevačica sprema na odmor.

Glazbena zabavna večer završila je modnom revijom dubrovačke kreatorice Andree Zvono koja je predstavila svoju novu kolekciju ljetnih večernjih haljina i kombinezona u živim bojama i prozračnim materijalima.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju