Nakon dugo šuškanja konačno je potvrđeno, uspješna serija Larin izbor koja je privukla milijunsko gledateljstvo dobiva i svoj film. Donosimo vam priču s prve klape koju je posjetila novinarka Nove TV Martina Podgorski

Uz poznate likove s malim promjenama u njihovu izgledu, na lokacijama Splita, Kaštela i Korčule počeo se snimati film Larin izbor. Glumci su oduševljeni, kažu, teško bi im palo da su se morali rastati.

>> Larin izbor je kratko i slatko!

>> Sanja Vejnović: Ne bih stavljala umjetne grudi

Kada ste pomislili da se u seriji Larin izbor više ništa ne može zakomplicirati film ponovno donosi spektakularan zaplet, a prva klapa pala je u dvorcu s kraja 15 stoljeća. Film se nastavlja na prvu sezonu i donosi niz raspleta, a konačno će razriješiti i sukobe koje gledatelji iščekuju cijelu sezonu.

'Dogodit će se jedan veliki zaokret, Lari pogotovo. Velika promjena. Tako da, mislim da će svima biti zanimljivo vidjeti je u tom drugom izdanju', otkrila je Doris Pinčić.

'Film počinje par godina kasnije, svi likovi su u novim situacijama a onda će nas jedna velika stvar spojiti', rekao je Stefan Kapičić.

Prevrtljivi Dinko ponovno će se pobrinuti da Lara i Jakov ne spavaju mirnim snom, a dogodit će se i konačan obračun dvojice braće Dinka i Jakova.

'Oni koji misle da ću se jako sredit razočarat će se', najavio je Filip Juričić.

Uz dobro poznate likove pojavljuju se i neki novi. Miraj Grbić, poznat kao Čombe iz serije Lud zbunjen normalan, ali i po ulozi u posljednjem nastavku nemoguće misije, u filmu Larin izbor glumi negativca.

Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime, mogu li Lara i Jakov još jednom naći snage, pobijediti vlastite sumnje kako bi se izborili za svoju ljubav, te za ono što im je sveto platiti najveću cijenu? Sve odgovore donosi film Larin izbor na koji će gledatelji ipak morati malo pričekati.

Nove epizode omiljene serije Larin izbor možete pogledati prije svih samo na portalu OYO.hr gdje vas očekuju i sve epizode koje ste propustili.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju