U zimskom periodu modne kuće se ne zamaraju kaputima i debelim bucama, već predstavljaju modele kupaćih kostima i parea kojima ćemo lepršati sljedeće sezone. Jedna od njih je i 'Victoria's Secret' koja ovih dana snima katalog sa svojim poznatim 'anđelicama' poput Candice Swanepoel

Južnoafrička ljepotica na karipskim plažama St Bartha okružena je mnogoborjnom ekipom koja se brine da što primamljivije upakira priču o preplanuloj sireni s plaže namještajući rasvjetu, njezinu sasvim nehajnu napravljenu frizuru te kožu mažući je svjetlucavim losionima i blago teniranim kremama.

>> Seksi modelu Photoshop 'odgrizao' struk

Svega dvije fotografije dovoljne su da nas uvjeri da uz tako privlačna prirodna tijela te 'tehničku' pomoć nisu potrebne intervencije Photoshopa koji sve češće deformira nego 'unaprijeđuje' tijela i lica.

>> Je li ovo najdublji prorez na haljini ikada?

Da on ne služi uvijek kao čarobni štapić, već kao digitalni nož uvjerila se i Candice koja je u jednoj kampanji ljepotu platila iščašenim ramenom, a u drugoj odrezanim strukom. Skupa cijena za ljepotu, koja se na srežu plaća samo u nepostojećem svijetu digitalne iluzije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju