Drugi filmski nastavak kultne ženske serije 'Seks i grad' svoju će premijeru imati 28. svibnja. No, navodno se istovremeno snima i treći film zato da glavne glumice ne bi previše ostarile

U kasno proljeće u kina stiže novi filmski nastavak 'Seks i grada' u kojem će Carrie, Samantha, Charlotte i Miranda doživljavati situacije u kojima će se pronaći na stotine tisuća žena.

Ono što se ne zna jest da se istovremeno snima i treći filmski nastavak iz razloga što bi glumice kroz nekoliko godina bile prestare za svoje likove.

Za drugi nastavak je poznato da se odvija u prošlosti, odnosno prati dogodovštine glavnih junakinja koje tek stižu u New York. Treći nastavak nadovezao bi se na njega, a Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon i Kristin Davis prevalile su četrdeset godina, dok je najstarija Kim Catrall 53-godišnjakinja.

Pogledajte prvi trailer za 'Seks i grad 2'

Premda su se glumice nećkale oko oživljavanja 'Seks i grada' na filmu, ovaj bi potez, ukoliko se pokaže točnim, bio potpuna suprotnost njihovom dosadašnjem doživljavanju serije koja ih je proslavila. No, uz pravu cijenu, sve je moguće. Samo se nadamo ne na račun uvjerljivosti i lepršavosti na koju nas je četvorka s Manhattana navikla.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju