Victoriji Beckham se mora priznati da zna privući pažnju na sebe. Anoreksija, silikoni, vađenje silikona, dizajniranje kolekcije, poziranje u donjem rublju, samo su neke fotografije koje smo gledali s nekadašnjom Posh u glavnoj ulozi. Sada ima novi 'šokirajući' imidž

'Možda ne znam pjevati, ali svakako zna na sebe privući pažnju' izjavila je Victoria Beckham dok je još kao Posh skakutala u šarenom glazbenom svijetu girl power benda 'Spice Girls'. I bila je u pravu. 

Dok se nije počela baviti dizajniranjem odjeće, bila je svakodnevno na naslovnicama novina iz jedinog razloga - zato što je Victora Beckham o kojoj svi žele znati sve.

Do sad smo je uvijek gledali besprijekornu, u uskim haljinicama i nebulozno visokim štiklama. Iz zrakoplova je izlazila kao da je upravo bila kod frizera i vizažista, dok joj se peglala odjeća u kojoj će savršena iskoračiti na pistu. Na školske utakmice svojih sinova dolazila je kao na fotografiranje na crvenom tepihu.

No, posljednje fotografije pokazale se po prvi puta Victoriju bez štikli. To je zasluga njezinog prijatelja, modnog dizajnera Marca Jacobsa, odgovorila je. Najnovije fotografije s plaže u Malibuu je, pak, pokazuju u japankama s nogama u oceanu. Ono što je još čudnije njezine su žestoko izlizane traperice.

Victoria tvrdi da ima stražnjicu poput J.Lo

Sve to nije ništa čudno za bilo koga drugoga, ali ovakvi modni izleti Victorije Beckham mnoge iznenađuju od istinski šokantnih modela Lady Gage. Gospođa Beckham sigurno nešto spremna, a o čemu se radi, vrlo brzo ćemo saznati.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju