Svijet je bogatiji za još jednu društvenu kategoriju. Nakon yuppieja i hipija stigli su mappieji, dobrostojeći pedesetogodišnjaci koji znaju uživati u životu i mogu platiti ono što ih veseli

U ovu novu društvenu skupinu spadaju ljudi koji imaju pedeset ili više godina, u karijeri su postigli ono što su htjeli, odgojili su djecu i izveli ih na pravi put te umjesto da sjednu pred televizor i čekaju mirovinu odlučili su uživati.

Naravno sve je to moguće pod uvjetom da su do pedesete zaradili dovoljno novca te si sada ono što žele mogu i priuštiti. A ono što žele su putovanja, dobra zabava i sudjelovanje u svemu što se događa oko njih.

>> Razlozi zbog kojih godine nisu važne!

>> 64 prekrasne godine Susan Sarandon

Kao najbolji primjer mappieja tu je glumica Susan Sarandon koja iako je navršila 64 godine izgleda odlično i još uvijek zrači seksepilom. Uz nju u ovu novu društvenu kategoriju ulaze i Sharon Stone kojoj su 53, Helen Mirren koja je proslavila 66-ti rođendan, Sigourney Weaver i 72 godine stara Jane Fonda.

U ovu ćemo kategoriju smjestiti i jedan filmski lik, popularnu Samanthu iz filma Seks i grad koju su prijateljice opisale kao '50 and fabulose'.

Redom prekrasnim glumica pridružuju se i Harrison Ford,  Robert Redford i glumac koji s godinama ne gubi seksepil Sean Connery.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju