Dok kino film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' ruši rekorde gledanosti u hrvatskim kinima, glumci Jagoda Kumrić i Dino Rogić dolaze u Cineplexx Osijek na druženje s obožavateljima

U nepunih 12 dana film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' pogledalo je 28.302 gledatelja što predstavlja uvjerljivo najbolji kino rezultat nekog domaćeg filma posljednjeg desetljeća. Samo u posljednja četiri dana film je pogledalo 9.382 ljudi.

>> Doris Pinčić: Tijelo prekriveno čipkom

Nakon što su posjetili Cineplexx kina u Zagrebu i Splitu, glumci nastavljaju svoje putovanje po ostalim kinima u Hrvatskoj kako bi se družili i fotografirali s brojnim obožavateljima ove najpopularnije domaće televizijske serije u posljednjih 10 godina. Ekskluzivno u kinu Cineplexx Osijek u petak, 13. srpnja s početkom u 19 sati glumci Jagoda Kumrić i Dino Rogić družit će se s okupljenim obožavateljima i fotografirati se s njima. Na ovaj svečani događaj pozvani su svi Osječani.

Cjelovečernji film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije je finale emitirano na Novoj TV 20. lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavila su dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove, nikad prije viđene likove, donosi upravo film. Film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju