Neodoljiva kombinacija brušene kože i svilenih vezica nalazi se na novim tenisicama brenda Puma zbog kojih još željnije iščekujemo proljeće

Galerija Nova kolekcija Puma tenisica u pastelnim bojama - 1 Nova kolekcija Puma tenisica u pastelnim bojama - 7 Nova kolekcija Puma tenisica u pastelnim bojama - 8 +4 Nova kolekcija Puma tenisica u pastelnim bojama Svako godišnje doba nosi sa sobom svoje čari, a nakon duge i hladne zime svi se vesele toplijim danima, u kojima odbacujemo kapute, šalove i teške čizme i uskačemo u laganu odjeću i udobniju obuću.

Nove tenisice Puma odlično se slažu uz svaki stajling, radilo se o trapericama, suknji, haljini

Upravo zato ožujak je savršeno doba za novu kolekciju Puminih tenisica, koje doslovno donose proljeće u grad. Pastelne boje, koje su već najavljivane kao apsolutni hit ove sezone, obojile su izloge ShoeBeDo dućana najnovijim Puminim modelima, koji će bez sumnje osvježiti svaku modnu kombinaciju. Za ljubitelje klasike Puma je pripremila crne tenisice s odvažnim dizajnerskim touchem, koji definitivno plijeni pažnju svakim korakom.

Neodoljiva kombinacija brušene kože i svilenih vezica mami nas i podsjeća na sunčanu šetnju gradom golih gležnjeva. Tenisice su već sezonama omiljeni par obuće, a nove pumice odlično se slažu uz svaki stajling, radilo se o trapericama, suknji, haljini - pastelne tenisice oduševit će i vas i sve oko vas.
Nova kolekcija Puma tenisica u pastelnim bojama - 7 Nova kolekcija Puma tenisica u pastelnim bojama (Foto: ShoeBeDo)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju