Ultimate Nipple grudnjak novina je u ponudi američke tvrtke Skims koja je u vlasništvu Kim Kardashian i njezinog poslovnog partnera Jensa Gredea.

Galerija Skims Ultimate Nipple grudnjaci - 5 Skims Ultimate Nipple grudnjaci - 8 Skims Ultimate Nipple grudnjaci - 1 +4 Skims Ultimate Nipple grudnjaci - 2

Skims Ultimate Nipple je linija push-up grudnjaka koji s vanjske strane imaju istaknute umjetne bradavice.

Ukrućene bradavice koje se ocrtavaju ispod odjeće trend je koji se ciklički vraća u modu, a koje su popularizirala slavne dame i televizijski likovi – sve od Rachel Green u "Prijateljima" do Samanthe Jones u "Seksu i gradu".

Zahvaljujući novom push-up grudnjaku iz Skimsa, grudi dobivaju prijeko potrebnu potporu, oblikovane su, pune i podignute, a istovremeno izgledaju kao da je dami koja ga nosi – iznimno hladno.

Linija UItimate Nipple grudnjaka obuhvaća šest modela u pet nude nijansi za sve boje kože: pijesak, glina, sienna, bronca, kakao te svevremenski model u crnoj boji. Napravljena je od iznimno mekane mikrofibre, a obuhvaća i sužene pjenaste jastučiće koje jamče potporu i push-up efekt.

Skims Ultimate Nipple grudnjaci - 8 Novi Skimsov push-up grudnjak s umjetnim ukrućenim bradavicama (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Kolekcija uključuje impresivni rang veličina – s košaricama A, B, C, D, DD, F i G, te podesivom i rastezljivom trakom za kopčanje grudnjaka koja se prilagođava ženskom tijelu te ima dužinu od 76 do 111 centimetara.

Iako su grudnjaci dostupni na tržištu tek tri dana, a cijena im iznosi između 60 i 63 eura neke boje i veličine su već rasprodane te su otvorene liste čekanja.

Žene koje su pobijedile rak dojke

Kada je u pitanju Kim Kardashian i njezini poslovni potezi – Skims Ultimate Nipple bra podijelio je mišljenja i ovoga puta.

I dok su jedni zavapali „Jel ovo neka šala?“ jer nemaju namjeru nositi grudnjake koji naglašavaju ukrućene bradavice, drugi su oduševljeni novim proizvodom na tržištu.

Ljudi koji ne razumiju zašto je ovo nevjerojatno sretni su što nisu poznavali osobu s rakom dojke, komentiraju drugi.

Skims Ultimate Nipple grudnjaci - 3 Bradavice koje se naziru ispod majice trend je koji se ciklički vraća u modu (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Komentatorice na društvenim mrežama ustanovile su da je Ultimate Nipple grudnjak idealno rješenje za žene koje su imale mastektomiju zbog raka dojke. Čak i one dame koje se odlučuju na rekonstrukciju dojke nakon mastektomije ističu da operacija ne uključuje uvijek i rekonstrukciju bradavice.

Kao žena koja je pobijedila rak dojke, plačem od sreće upravo, puno vam hvala, komentar je ispod najave nove kolekcije na društvenim stranicama Skimsa.

Povrh svega, 10 posto od prihoda od prodaje ovih grudnjaka ići će inicijativi 1 percent for the Planet, a kojoj je glavni cilj financirati ekološke udruge i organizacije koje djeluju za dobrobit planeta i ljudi.

Više informacija o Skims Ultimate Nipple push-up grudnjacima pronađite na internetskim stranicama proizvođača.

Skims Ultimate Nipple grudnjaci - 7 Grudnjaci su dostupni u šest boja (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Nosite li ga i vi? Najpopularnija vrsta grudnjaka za sve veličine grudi Bralette grudnjak Palmers bralette, 225 kn Tezenis bralette, 97 kn +5 Zara bralette, 179,90 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju