Najpoznatija zvijezda burleske današnjice zbog prirode svog posla često putuje. Doznajte koliko je teška njezina prtljaga, što najčešće nosi na put, gdje obavlja najbolji šoping i koja je omiljena destinacija Dite Von TeeseKoliko često putuje?

-Mnogo. Putujem zbog posla, pa nikad ne znam gdje ću biti idućeg tjedna. No, nikada ne bih mogla biti dugo odsutna od kuće, kao primjerice glazbenici na turneji. Volim biti kod kuće, odmoriti se i ponovno pakirati kofere.

Mnogo ili malo prtljage?

-Uh, ja sam kraljica prtljage. Ako radim, onda nosim mnogo kostima za nastupe, a oni su doista teški. Ja sam glamur djevojka i nemoguće je da, kao takva, nosim malo odjeće. Volim imati izbora i na putu, pa na put doista ne nosim putnu odjeću, znate onu - neće se gužvati i zauzima malo prostora. Moja je garderoba sušta suprotnost.

Ne propuštam tax free šoping, ali trudim se kupiti i vintage odjeću i antikne predmete za svoj dom


Što uvijek nosi na put?
Nekoliko pari sunčanih naočala, kaput koji se može nositi na sve, omiljene haljine, kostime i šešire, mnogo grudnjaka, donjeg rublja, haltera i čarapa... moje Christian Louboutin cipele. I naravno, dobro opremljenu make-up torbicu.

Omiljene šoping destinacije
Tax-free robu, poput stvari Louis Vuittona, Diora. Kupujem dosta vintage i antikne odjeće jer volim imati uspomene na svoja putovanja.

Omiljeni grad
Pariz. Hrana je božanstvena, šoping odličan, a imam i mnogo prijatelja koji također obožavaju taj grad. Jednog dana ću živjeti u Parizu.

Najdraže mjesto na svijetu
Moj dom, jer tu sam okružena svojim stvarima. Volim provoditi vrijeme s mojim kućnim ljubimcima i spavati u svom krevetu. Nedavno sam renovirala svoj stan do temelja u omiljenom stilu - kombinaciju francuskog art decoa i holivudskih četrdesetih.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju