Australska manekenka s londonskom adresom tipična je ovisnica o putovanjima. Obožava skijanje, ali i ljetne blagdane, na putovanja uvijek nosi previše, no nikada ne zaboravlja Blackberry, voće za svoju djecu, sjajilo za usnice i otvoreno srce

Volim skijati u Europi, no radije odlazim na američka skijališta zbog odličnih staza. Skijam kao muško, dugo i brzo!

Elle Macpherson, 43. godišnja manekenka koja je tijekom karijere zaradila i (održala) nadimak The Body, vrlo često putuje. Danas Elle živi u Londonu odakle putuje narazličite destinacije.

Hotel ili privatan smještaj?

- Radije odsjedam u privatnoj kući. Ljetni su praznici za mene sinonim opuštanja i zabave, a hoteli obične ne nude toliku razinu privatnosti kao kuće. No, u vrijeme skijanja hoteli su pak bolji izbor,jer nude različite pogodnosti: brinu o skijaškoj opremi,osoblje vam donese toplu čokoladu u sobu...

Omiljeni ski hotel?
Kulm u St Moritzu, jer je izvrstan za zimovanje s djecom, te
Little Nell u Aspenu. Iako jako volim skijati u Europi, radije odlazim na američka skijališta, upravo zbog odličnih staza. ja skijam kao dečko - dugo, dugo, od osam ujutro do 4 poslijepodne.

Što uvijek nosite u svojoj ručnoj prtljazi?
- Moj BlackBerry i punjač naravno. Na putovanjima često fotografiram svoju djecu...obožavam to! Osim toga, uvijek nosim svoje sjajilo, rumenilo i još pokoji kozmetički proizvod premda se šminkam vrlo malo.

- Puno ili malo prtljage?

. Voljela bih kada bih mogla nositi samo jednu torbu, no uvijek nosim mnogo više... Zapravo spakiram previše, a ne iskoristim ni tri četvrtine toga. Na kratka putovanja nosim samo jednu torbu.

- Omiljeni restoran?
- Le Duc u Parizu u kojem poslužuju savršeno pripremljenu ribu, japanski restoran u LA-u 'Matsuhisa, sydneyski 'Bondi Icebergs Club' in Sydney; i Hugo’s Bar Pizza u Sydneyu. Obožavam svoju rodnu Australiju! No, pazim što jedem na putovanjima i biram zdravu hranu.

- Jeste li ovisnica o spa tretmanima?

- Ne baš, no nedavno sam provela 10 dana u Chiva Somu na Tajlandu i to je bilo nezaboravno iskustvo. Priroda, holistički pristup, voda, masaže...- Što uvijek nosite sa sobom?

- Otvoreno srce i duh.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju