Australski brend sunčanih naočala Quay savršena je opcija za sve kulerice. Iako imaju velik broj modela, svaki je vrlo pažljivo osmišljen i jedinstven, što i ne čudi s obzirom na to da moto ove kompanije glasi – život je prekratak da biste se uklopili

Brend Quay Australia osnovali su 2004. godine u Melbourneu Linda i Allen Hammond, a pet godina kasnije pridružio im se sin Zak te je tada započelo njihovo probijanje na svjetsko tržište.

Ogromnu popularnost Quay je stekao prije nekoliko godina kada je s njima surađivala lijepa glumica Shay Mitchell poznata po ulozi Emily Fields u popularnoj seriji "Slatke male lažljivice". Nakon što je prva kolekcija sunčanih naočala u rekordnom broju nestala s polica trgovina odlučili su se za još jednu međusobnu suradnju.

 

A post shared by QUAY AUSTRALIA (@quayaustralia) on

Čemu tolika zaluđenost s Quay sunčanim naočalama?

1. Slavne cure ih naprosto obožavaju
Tako se redovno nađu kao upečatljiv modni detalj u streetstyle kombinacijama Jennifer Lopez. Također, sestre Hadid te cijeli Kardashian i Jenner klan često ih nose uz brojne outfite s dizajnerskim potpisima.

Modeli sunčanih naočala s potpisom brenda Quay Australia u zadnjih nekoliko godina postali su jedni od najtraženijih na svjetskom tržištu

Na odmoru, tijekom čestih putovanja, obavljanja svakodnevnih zadataka ili pak na odlasku iz teretane, Quay naočale našle su se mnogobrojno puta na licima ostalih slavnih osoba poput Jessice Albe, Emme Roberts, Care Delevingne, Alessandre Ambrosio, Gwen Stefani i Beyonce.

2. Cijena im je vrlo pristupačna
Imaju iznimno veliki izbor modela, a ako vam jedan par naočala zapne za oko možete si ga priuštiti bez da vas trošak jako "lupi po džepu". Najviša i najčešća cijena im je oko 400 kuna, a možete ih naručiti putem njihove web stranice ili putem ASOS-a.

Jedan od najpoznatijih modela Quay Australia sunčanih naočala proizašao je iz suradnje s poznatom YouTubericom Desi Perkins. Tako su model "High Key" nosile Jennifer Lopez, Kylie Jenner, Kris Jenner i Khloe Kardashian.

Zavirite u našu galeriju i možda nađete upravo model Quay sunčanih naočala savršen za vas.

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju