Zdrav život i uvođenje zdravih navika postaju imperativ početkom svake godine, a u nizu informacija i savjeta koji dolaze sa svih strana, dobro je kada se možemo osloniti na one pravih stručnjaka i iz prve ruke naučiti pravilno brinuti o svome tijelu.

Suvremeni stil života, stihijsko i nekontrolirano plasiranje sadržaja doveli su do neadekvatnog filtriranja kvalitetnih i točnih od nekvalitetnih informacija.

U prosincu su zbog toga nutricionistica i fitness trenerica Marija Andrijašević i nutricionistica Alma Bunić održale prvu radionicu pod nazivom Health Management s ciljem da sve zainteresirane poduče o važnim temama vezanim uz područja nutricionizma i funkcionalnog treninga.

Ove dvije stručnjakinje svojim pristupom idu ravno u glavu, ne okolišaju i ruše sve mitove, a sada pozivaju sve da im se pridruže i na drugoj u nizu korisnih radionica.

Radionica Health Management Radionica Health Management (Foto: Zadovoljna.hr)

Druga u ciklusu radionica HEALTH MANAGEMENT održat će se 17.02.2024. u Fitness Centru SCORE. Počet će u 14:00, a predviđeno je trajanje do 18:00.

Što čini mišiće core-a, crijevni mikrobiom, vježbe za mobilnost ramenog obruča i inzulinska rezistencija samo su neke od tema koje će se obrađivati na ovoj radionici.

Ne dvojite i oslobodite subotnje popodne 17.2. za ulaganje u svoje zdrav duh i zdravo tijelo.

Raspored događanja na radionici je sljedeći:

14:00-14:15 UVOD
14:15-15:00 Crijevni mikrobiom i metabolički sindrom s naglaskom
na inzulinsku rezistenciju

15:00-15:14 Pravilna nutricija za zdravi crijevni mikrobiom
15:45-16:00 SNACK BREAK
16:00-16:45 Što čini mišiće core-a? Zašto je važna proksimalna stabilnost za distalnu mobilnost?
16:45-17:45 Vježbe za kralježnicu sa elastičnom gumom, vježbe mobilnosti za rameni obruč, trigger point i samomasaža
17:45-18:00 Q & A


Sve informacije oko prijave i uplate možete dobiti putem inboxa ili ako se javite na e-mail adresu mary_andrijasevic@yahoo.com

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju