U raznolikoj Rodeinoj ponudi nije teško pronaći dobar par obuće za sebe, problem je odoljeti im i odabrati samo jedan. U tom raju za trendeterice možete pronaći obuću za svaku priliku, a njihova posebnost je u tome što iza svakog modela stoji puno promišljanja o izgledu, ali i o udobnosti.

Galerija Rodea Rodea Rodea +8 Rodea

Gležnjače, čizme ispod ili preko koljena, tenisice ili salonke – iako cipela nikad dosta, ljubiteljice tog modnog dodatka složit će se da je ipak bitnija kvaliteta, nego kvantiteta. Dobar par obuće zlata vrijedi, a zakoračite li u Rodea trgovine pronaći ćete udobnu i kvalitetnu obuću atraktivnog izgleda.

U njihovoj ponudi nalaze se vrhunski brendovi među kojima su Jungla, Wonders, Pikolinos, AS98 i MJUS, a za njihovu kvalitetnu izradu zaslužne su europske tvornice obuće koje dulje od 50 godina brinu o svojim kupcima stvarajući kvalitetnu obuću u koju vrijedi uložiti.

Smećkaste, bež nijanse i ove zime dominiraju gradskim ulicama i tako unose svježinu u sivilo. To su prepoznali i Rodea brendovi čija obuća obiluje upravo tim nijansama. Kao neutralne boje, one se lako kombiniraju u baš svaku kombinaciju, a zbog visokokvalitetnih materijala koji ih odlikuju i anatomskih uložaka, prohodat ćete zimu lakog koraka bez straha od neudobnosti i niskih temperatura.

Rodea Rodea Foto: PR

Tu su i gumene čizmice za kišu koja nas često posjećuje u hladnijim danima, koje će osigurati da vam noga uvijek bude suha. One su posljednjih godina postale i pravi trendi komad, pa se rado nose čak i kada nužno ne prijeti kiša.

Oni koji žele unijeti malo boje u ovo hladno razdoblje, mogu se odlučiti na crvene kožnate gležnjače Jungla koje s veseljem prkose zimskoj monotoniji. Ovim upečatljivim modnim detaljem istovremeno ćete podići svoj outfit, ali i raspoloženje.

Rodea Rodea Foto: PR

Ljubiteljice kožnatih čizama pronaći će se u crnim MJUS gležnjačama s debelim gumenim potplatima koje se fenomenalno kombiniraju na hlače, suknje i haljine. Kako je u zimskom periodu pletenina uvijek IN, odaberite jednu dužu peletenu haljinu s remenom oko struka i upotpunite look s ovim fenomenalnim čizmicama koje nikada ne izlaze iz mode i koje će vas vjerno pratiti kroz godine koje dolaze.

Dobar par obuće najbolje ćete izabrati uputite li se u trgovinu i tamo opipate materijale i osjetite udobnost na vlastitim stopalima. Rodeine trgovine nalaze se na najboljim gradskim lokacijama zbog kojih su vam na dohvatu ruke, a u Zagrebu možete birati između dvije lokacije. Bilo da posjetite njihovo prodajno mjesto u Jurišićevoj 3 ili Vlaškoj 91, tamo će vas dočekati stručno i educirano osoblje koje je u svakom trenutku spremno pomoći vam pri odabiru cipela. Osim ženske obuće u tom raju za trendesterice, možete pronaći i torbu koja će idealno pasati uz vaše nove zimske čizmice. Možete biti sigurni kako će u šopingu uživati i vaš partner jer u Rodeinoj je ponudi i urbana, kožnata obuća za muškarce.

U galeriji pogledajte Rodea modele koje smo izdvojili, a više njih potražite na njihovom webu ili u trgovinama.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Rodea po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju