Kada krenete izlaziti na spojeve, nekoliko je osnovnih informacija koje volite ispitati na samom početku - tko je on, odakle je, čime se bavi i kada je rođen.

Ta posljednja informacija posebno je bitna ljubiteljicama horoskopa koje ne samo da žele znati kada osobi treba reći "sretan rođendan" nego i što mogu očekivati od nje na temelju horoskopa.

Poznavanje horoskopskog znaka partnera neki, naime, koriste kako bi pokušali predvidjeti ili razumjeti njegovo ponašanje. Astrologija može pomoći u shvaćanju nečije osobnosti i očekivanja kada su u pitanju veze.

Bez obzira na to  shvaćate li horoskop ozbiljno ili vam služi kao dobar izvor zabave, u nastavku pročitajte što možete očekivati ako u vaš život ušeta (ili je već ušetao) muškarac rođen u znaku raka.

Zaštitnički nastrojeni emotivci

Radi se, za početak, o muškarcima koji su emotivni, zaštitnički nastrojeni i jako sentimentalni.

Rakovi se brzo zaljubljuju, daju sve od sebe i vrlo brzo su spremni za ozbiljnu vezu. Jako su odani i od svih znakova najmanje skloni bijegu ako se dogodi nešto loše.

Zaljubljeni rak spreman je braniti svoju partnericu pod svaku cijenu. Ipak, osjetljivi su pa se lako mogu osjetiti povrijeđenima.

Osim prema partnerici, rakovi su pažljivi i prema sebi pa na početku ljubavne veze možda neće odmah pokazati koliko su ranjivi. No kada se s njima postupa s pažnjom i poštovanjem, rakovi su požrtvovni i odani.

S kojim se znakovima najbolje slažu?

Kada je u pitanju kompatibilnost, rakovi se dobro slažu sa škorpionima. Dva vodena znaka dijele emocionalnu kompatibilnost i slične vrijednosti kada su u pitanju sigurnost, predanost i povjerenje.

Još jedna sjajna kombinacija su bik i rak - oba su znaka usporena, odana i uživaju u udobnosti.

Naravno, i sa svim drugim znakovima zahvaljujući timskom radu i međusobnom razumijevanju rakovi mogu stvoriti zdravu ljubavnu vezu.

Rak u krevetu

Muškarci rođeni u znaku raka u krevetu čine sve kako bi ispunili svaku želju svoje partnerice. Ipak, ako želite malo začiniti stvari, to vašem raku morate dati do znanja jer rakovi u krevetu, ako ih se ne ohrabri, mogu biti pomalo sramežljivi.

Rakovi su motivirani za uspostavljanje veza koje će trajati, međutim u početku vas ovi sramežljivi tipovi vjerojatno neće moći ni pogledati a da se ne zacrvene.

Skloni su pretjeranom razmišljanju i analizama, zbog čega će se možda bojati poduzeti prvi korak, ali ako vi napravite prvi potez, dobit ćete nekoga tko će nakon toga učiniti sve za vas.

Ponekad se muškarci rođeni u ovom znaku u društvu mogu činiti nezainteresiranima ili previše sarkastičnima, ali to je samo rezultat njihove potrebe da moraju sakriti svoje prave emocije u društvu. Na taj način skrivaju svoju privrženost, nježnost i sentimentalnost.

Kućni tipovi kojima je obitelj najvažnija

Ako u životu želite nekoga s kim možete provoditi mirne večeri na kauču, odmarajući glavu na njegovu ramenu, onda je rak idealna opcija.

Rakovi su kućni ljudi koji njeguju nježne i postojane odnose, bez previše iznenađenja. Toliko su skloni brizi za partnericu da lako previde njezine potencijalne mane.

1987. Princeza Diana u kreaciji Catherine Walker Nježne i strastvene: Otkrijte sve o ženama rakovima

Na kraju, rakovi su u suštini tradicionalne osobne kojima su brak i obitelj na prvom mjestu. Kao očevi su jako uključeni u odgoj djece, a obiteljske vrijednosti jako su im bitne.

Učinit će sve da za svoju obitelj osiguraju mir i sigurnost.

Ima li rak minuse?

Kao i svi ljudi, i rakovi imaju mane. Iako obično nisu nepredvidivi u svojim postupcima, rakovi znaju imati velike promjene raspoloženja. Iz prijateljskog raspoloženja začas mogu postati rezervirani i gorki, a možda nikad ne saznate zašto se to dogodilo.

Nažalost, ranjenog raka ponekad je teško zaliječiti. Stvari koje i oprosti jer vas voli - nikad ne zaboravlja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju