Vrijeme je godišnjih odmora i uživanja na moru, pa i bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić i njegova supruga Raquel Mauri ove dane provode na plaži. Prelijepa Raquel na Instagramu je objavila fotografiju sa suprugom dok sjede u kafiću na plaži ispod slamnatog suncobrana.

Galerija Raquel Mauri Raquel Mauri u jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom H&M, snižena cijena 19,40 eura (cijena prije sniženja 22,80 eura) +5 Zara, 27,95 eura

Raquel Mauri slovi kao jedna od najljepših supruga hrvatskih nogometaša, a Španjolka je na posljednjoj fotografiji objavljenoj na Instagramu još jednom istaknula ženstvenu, besprijekornu figuru.

Raquel Mauri u jednodijelnom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom Raquel Mauri nosi jednodijelni kupaći kostim s dubokim dekolteom (Foto: Instagram@raquel_mauri)

Na fotografiji s plaže sa suprugom Ivanom Rakitićem Raquel nosi crni jednodijelni kupaći kostim s dubokim dekolteom koji je pričvršćen zlatnim ringom. Preko kupaćeg odjenula je košulju oversized kroja u boji pijeska, a oči zaštitila crnim sunčanim naočalama sa zlatnim detaljem sa strane.

Modeli jednodijelnih kupaćih kostima s dubljim dekolteom inače su odličan odabir kada želimo izdužiti figuru i sakriti trbuščić, a laskaju ženama i sitnije i putenije građe tijela.

Adriana Ćaleta-Car: Haljina iz Manga koja odlično pristaje preplanuloj puti Mango, 79,99 EUR Haljina iz zajedničke kolekcije brendova Mango i Simon Miller Simon Miller x Mango +1 Simon Miller x Mango

Kupaći kostim s fotografije prelijepoj Španjolki očito je jedan od dražih jer ga je već nosila na jednoj prijašnjoj fotografiji snimljenoj na Ibizi. Tada ga je kombinirala uz crne kratke hlače, košulju, japanke s debljim potplatom i veliku torbu za plažu modne kuće Chanel.

Oysho, snižena cijena 25,99 eura (cijena prije sniženja 29,99 eura) Oysho, snižena cijena 25,99 eura (cijena prije sniženja 29,99 eura) (Foto: Internetska stranica trgovine)

Inspirirani stilom Raquel Mauri u trgovinama smo potražili slične modele jednodijelnih kupaćih kostima s dubljim dekolteom, a sedam izdvojenih modela pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.



 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju