Prije četiri godine pjevačica Selena Gomez osnovala je svoju kozmetičku tvrtku Rare Beauty i otada uspješno plovi svijetom ljepote. Njezino Rare Beauty Soft Pinch Blush tekuće rumenilo postalo je toliko popularno da je gotovo nemoguće posjetiti TikTok bez da naletite na nekoga tko ga koristi.

Galerija Žena nanosi ulje za usne Rare Beauty Soft Pinch Tinted Lip Oil, nijansa Honesty Rare Beauty Soft Pinch Tinted Lip Oil, nijansa Wonder +5 Rare Beauty Soft Pinch Tinted Lip Oil, nijansa Hope

Sada se čini da bi pjevačica sličan uspjeh mogla ponoviti i s novim proizvodom u ponudi brenda, sestrinskim proizvodom spomenutog rumenila. Radi se Rare Beauty Soft Pinch ulju za usne.

Uoči lansiranja proizvoda, pjevačica je rekla da je isprobavala praktički sve balzame, ulja i sjajila za usne prije nego je napravila vlastiti proizvod. Nijedan od ponuđenih proizvoda nije joj osiguravao ono što je htjela, a to su hidratacija i dugotrajna boja.

Zato je odlučila kreirati vlastito ulje za usne koje, kaže, odlikuje hidratantna formula sa željenom bojom i postojanošću. Ulje za usne dolazi u osam različitih nijansi, a cijena mu je 35 dolara (32,18 eura).

Na stranici brenda novodi se da da se radi o inovatnivno gelu za usne koji se pretvara u lagano ulje. Na usnama ostavlja ugodan osjećaj, bez ljepljivosti, i traje cijeli dan.
Ulje sadrži ulje jojobe i ulje sjemenki suncokreta. Usne hidratizira i čini ih mekima i glatkima cijeli dan.

Već se nalazi među bestselerima brenda, a ocjene koje dobiva često su čiste petice.

Predivno, dugotrajno, obožavam ga. Definitivno preporučujem ovo ulje, jedan je od komentara.

Ovo ulje je vrijedno strke koja se stvorila oko njega. Prilično je dobro i preporučam ga svima, još je jedna pozitivna recenzija.

Ovo je doslovno najbolji proizvod za usne koji sam ikad koristila, još je jedan komentar zadovoljne korisnice.

Umjesto pudera: Pet toniranih seruma za proljeće i ljeto koje žene obožavaju koristiti L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum Ilia Beauty Super serum skin tint, 59 eura Biologique Recherche Sérums de Teint +2 Nivea Cellular Filler 3u1 tonirani serum

U galeriji na početku teksta možete vidjeti nijanse u kojima dolazi.

Rare Beauty Soft Pinch Tinted Lip Oil, nijansa Honesty Rare Beauty Soft Pinch Tinted Lip Oil, nijansa Honesty (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Rare Beauty Soft Pinch Tinted Lip Oil, nijansa Affection Rare Beauty Soft Pinch Tinted Lip Oil, nijansa Affection (Foto: Internetska stranica proizvođača)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju