Većina budućih mladenki posvećuje puno pažnje odabiru vjenčanice za svoj veliki dan. Kakve su modele odabrale poznate glumice i manekenke provjerite u nastavku

Galerija

Raskošna krinolina s bogatim slojevima tila, A kroj, sirena, carski kroj… Mogućnosti prilikom odabira vjenčanica je mnogo i svaka je žena u toj situaciji vođena vlastitim željama i preferencijama.

I među poznatim Hrvaticama ukusi se razlikuju kada su u pitanju vjenčanice. Tako je naša glumačka diva Bojana Gregorić Vejzović za svoje vjenčanje s glumcem Enesom Vejzovićem odabrala haljinu hrvatske modne kuće Linea Exclusive.

Bojana Gregorić udala se u haljini hrvatske modne kuće Linea Exclusive
Bojana Gregorić udala se u haljini hrvatske modne kuće Linea Exclusive (Foto: Andrej Kreutz/PIXSELL)

Prekrasan prljavo-bijeli model vjenčanice napravljen od čipke ukrašen svilenom vrpcom dodatno je naglasio urođenu eleganciju prelijepe Bojane. Glumica je odabrala i buket od ruža, a cvjetni motiv prenesen je i na kosu jer je cvijetom ukrasila punđu.
Ljupka Gojić Mikić udala se za Mihaela Mikića u raskošnoj bijeloj vjenčanici
Ljupka Gojić Mikić udala se za Mihaela Mikića u raskošnoj bijeloj vjenčanici Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Ljupka Gojić Mikić 2006. godine udala se za nogometaša Mihaela Mikića u raskošnoj bijeloj vjenčanici s dugačkim velom, a 2014. godine prilikom sklapanja crkvenog braka odabrala je efektnu haljinu u charleston stilu.


Hrvatska košarkašica Antonija Mišura 2015. godine u rodnom Šibeniku udala se za Marka Sandrića. Za svoj veliki dan odjenula je bijelu čipkastu vjenčanicu sirena kroja koja je na leđima bila ukrašena nizovima perli.

U galeriji pogledajte još vjenčanica poznatih Hrvatica.

Antonija Mišura
Antonija Mišura (Foto: Dino Stanin/PIXSELL)