Američke glumice prave su rekorderke u skidanju trudničkih kilograma. Većina ljepotica s velikog platna stešu liniju neposredno nakon izlaska iz rodilišta. Allyssa Milano nije jedna od tih. Lijepa američka glumica i pjevačica uživa u majčinstvu i ne mari za diktate holivudske tvornice snova


Alyssa Milano
pridružila se glumačkoj ekipi filma Get Hard na crvenom tepihu povodom premijere istoimenog filma u TCL Chinese Theater u Los Angelesu.

Za ovu prigodu, 42. godine stara glumica odabrala je čipkasti kombinezon bez rukava kojeg je sparila s crnim štiklama i punđom.

Iako je ovaj tip frizure i odjeće naklonjeniji ženama izduljenijeg tijela i manjeg konfekcijskog broja, džepna Venera i majka dvoje djece nije se zamarala holivudskim stereotipima. Ponosno je pozirala na crvenom tepihu ne skidajući veliki osmjeh s lica.

Američka glumica odlučila je nakon rođenja drugog djeteta, kćeri Elizabelle Dylan, u rujnu 2014., polako istopiti kilograme nakupljene tijekom trudnoće, te suprotno rekorderskom tempu Hollyowooda napraviti to u svome ritmu.

U našoj fotogaleriji pogledajte najbolja izdanja lijepe mame.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju