Na ovogodišnjoj Met gali koja je održana početkom svibnja u New Yorku prvi put na crvenom tepihu mogla se vidjeti kreacija brenda Mango. S ozbirom na to da je ta počast uglavnom rezervirana za kuće visoke mode, španjolski high street brend odlučio se prikazati na najbolji mogući način.

Galerija Haljina iz Manga koja se u Velikoj Britaniji rasprodala za 48 sati Haljina iz Manga - 4 Haljina iz Manga - 5 +2 Haljina iz Manga - 3

Kao svoju ambasadoricu na Met galu poslali su argentinsku influencericu Sofiju Sanchez de Betak te je odjenuli u trendovsku predimenzioniranu haljinu s volanima i tie-dye printom u toplim narančastim bojama koje podsjećaju na tropsko voće po kojem je španjolski brend dobio ime.

Argentinska influencerica haljinu je nosila uz Mangove asimetrične cipele s visokom potpeticom u narančastoj boji koje se mogu kupiti u hrvatskim trgovinama po cijeni od 249,90 kuna te s nešto camp modnih dodataka.

Sofia Sanchez de Betak na Met Gali 2019. Sofia Sanchez de Betak na Met Gali 2019. (Foto: Getty Images)

Cijelo izdanje privuklo je mnogo pažnje među poznavateljicama mode. Ne čudi stoga što je model iz iste Mangove kolekcije planuo u roku od 48 sata nakon što se pojavio na policama trgovina u Velikoj Britaniji, a formirana je i lista čekanja.

Ovaj traženi model bez rukava napravljen je od lepršavog materijala u identičnim bojama kao i haljina Sanchez de Betek. Zbog velikog interesa model je ponovo vraćen u prodaju, a može se naći i u hrvatskim trgovinama po cijeni od 599,90 kuna.

Haljina iz Manga - 2 Haljina iz Manga - 2 (Foto: Mango)

Osim Met gale popularnosti haljine pridonijela je i činjenica što savršeno utjelovljuje dva velika ovogodišnja ljetna trenda – tie-dye uzorak koji je revitalizirala Prada i Stella McCartney te poželjnu duljinu do iznad gležnja koju žene vole.

Pogledajte i:

Katie Holmes: 3D haljina koju je zasjenio dečko lijepe glumice Dio haljine Katie Holmes izrađen je pomoću 3D printera Katie Holmes na Met Gali - 3 Katie Holmes na Met Gali - 2 +4 Katie Holmes na Met Gali - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju