Glumica Katie Holmes dio je Met Gale od 2008. godine. Na prethodnom pojavljivanju 2017. godine nosila je haljinu koju je za nju dizajnirao Zac Posen, a ona i njezin najbolji prijatelj udružili su se i za ovogodišnju Met Galu.

Galerija

Posen je za glumicu dizajnirao ljubičastu haljinu sirena-kroja koja je izrađena od gotovo 300 metara višeslojnog ručno šivanog tila. Poseban detalj na haljini bio je ovratnik u obliku palminog lišća koji je izrađen pomoću 3D printera. Izrada ovratnika trajala je 56 sati, a kritičari su mišljenja da je Holmes zadovoljila temu ovogodišnjeg modnog događanja "Camp: Notes of Fashion".

 

No haljina Katie Holmes pala je u drugi plan jer su ona i glumac Jamie Foxx Met Galu odabrali za prvo zajedničko pojavljivanje na nekom ovakvom događanju.

Iako nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, pozirali su skupa u dvorani njujorškog muzeja Metropolitan i izgledali prilično opušteno dok su se međusobno grlili ispred fotografa.

Glumac je na modno događanje stigao u crnom odijelu s uskom crnom kravatom. Na sakou je nosio broš u obliku pantere, a ljubičaste cipele uskladio je s haljinom svoje partnerice.

Romansa glumca i glumice počela je 2013. godine, a dugo vremena svoju su vezu držali daleko od očiju javnosti. Posljednjih nekoliko mjeseci svoj su odnos učinili malo više javnim, a status sretnog para dodatno su učvrstili na jučerašnejm događanju.

Katie Holmes na Met Gali - 4
Glumica je prvi put na jednom ovakvom događanju pozirala s Jamiejem Foxxom (Foto: Getty Images)