Titulu najtraženije jesenske suknje ove bi sezone mogli dodijeliti vunenom komadu iz nove kolekcije Marks & Spencera.

Galerija Najtraženija jesenska suknja iz Marks & Spencera - 4 Najtraženija jesenska suknja iz Marks & Spencera - 1 Najtraženija jesenska suknja iz Marks & Spencera - 2 +1 Najtraženija jesenska suknja iz Marks & Spencera - 5
Popularni britanski proizvodač urbane odjeće, kozmetike i hrane na svojim društvenim mrežama objavio je još u kolovozu kako će se u jesenskoj kolekciji naći ružičasta suknja A kroja.

Ljubiteljice mode odmah su se zainteresirale za ovaj model do koljena koji vizualno stanjuje figuru i struk čini užim pa ne čudi što su pohitale u trgovine čim je bio dostupan za kupovinu. Najtraženija jesenska suknja iz Marks & Spencera - 3 Suknja se prodavala po cijeni od oko 329 kn (Foto: Marks & Spencer)

Ružičasta suknja napravljena je od kombinacije vune i poliestera, bila je dostupna u konfekcijskim veličinama od 36 do 50, a prodavala se po cijeni od 39,50 britanskih funti, odnosno oko 329 kuna.

Iako je ovaj tip suknje potrebno nositi na kemijsko čišćenje, rasprodao se za manje od tri tjedna. Hoće li opet biti dostupna u ponudi Marks & Spencera još uvijek nije poznato. Najtraženija jesenska suknja iz Marks & Spencera - 1 Suknja se odlično kombinira s gležnjačama i predimenzioniranim vestama (Foto: Marks & Spencer)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju