Španjolski brend Zara redovito u ponudi ima odjevne komade, obuću, pa i modne dodatke koji postanu hit među zaljubljenicama u modu.

Galerija Baršunaste balerinke iz Zare - 4 Baršunaste balerinke iz Zare - 3 Baršunaste balerinke iz Zare - 2 +1 Baršunaste balerinke iz Zare - 1

Pripremajući se za proljeće, u Zari su se pripremili i na veliki povratak balerinki na modnu scenu i u svoju su ponudu uvrstili razne modele, koji su već pronašli put do svojih obožavateljica. No, jedan model posebno se istaknuo, pa je moguće da ste ga već vidjeli na gradskim ulicama ili društvenim mrežama.


Radi se o baršunastim balerinkama, takozvanom modelu Mary Jane, koje dolaze u četiri različite boje, a cijena im je 39,95 eura.

Baršunaste ravne balerinke imaju prošiveni obrub, zaobljeni vrh i remen s kopčom na svodu stopala. Boje u kojima dolaze su crna, ružičasta, zelena i bordo. Posljednja u nizu je rasprodana, ali ostale boje dolaze u brojevima od 35 do 41.

Modna urednica na stranici WhoWhatWear te je balerinke opisala "bolno divnima", posebno one pastelne nijanse, te ih uvrstila na popis najboljih cipela iz trenutačne ponude španjolskog brenda.

Proljetni hit iz Zare: Svestrani baloner dolazi u tri boje i brzo se prodaje Zarin baloner s liste bestselera Zara, 69,95 EUR Zarin baloner s liste bestselera +3 Zara, 69,95 EUR

U galeriji na početku teksta možete vidjeti kako izgleda svaka od boja koje su u ponudi.

Baršunaste balerinke iz Zare - 4 Baršunaste balerinke iz Zare - 4 (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju