Kada se na jednom mjestu nađu legenda među naočalama, legenda među optikama i legenda među festivalima, zajamčen je vrhunski provod sa stilom. Upravo to čeka kupce naočala Ray-Ban u Optikama Anda: ultra modni dodatak + ulaznica za Ultra Europe Festival na dar.

Ljeto je napokon tu, a s njim i sezona festivala i nezaboravnih partyja. Znamo da ste vi spremni, ali ipak provjerite nekoliko detalja.

Kolekcija Blaze s plosnatim zrcalnim lećama u kombinaciji s legendarnim modelima okvira trend su ovoga ljeta.

Imate li i savršeno adekvatan outfit, uključujući sunčane naočale s kojima ćete i izgledati cool, i sakriti tragove cjelonoćnog partijanja, i spriječiti dodatno zamaranje očiju UV zrakama?

Koji vam je plan, imate li kartu za glavni od svih festivala? Ako smo vas zatekli nespremnima, dobro je znati da sada to dvoje možete riješiti na jednom mjestu: u Optikama Anda pri kupnji bilo kojeg para sunčanih naočala Ray-Ban na dar dobivate ulaznicu za Ultra Europe Festival.


Ni Ray-Ban, ni Optiku Anda, ni Ultra Europe Festival ne treba posebno predstavljati. Trebate samo znati da su u ponudi svi modeli sunčanih naočala Ray-Ban u svim Optikama Anda.

U Optikama Anda pri kupnji bilo kojeg para sunčanih naočala Ray-Ban na dar dobivate ulaznicu za Ultra Europe Festival.

A ako vas zanima što je maksimalno IN ove godine, pogotovo za festivalski look – ako se Ray-Ban pita, onda bi to bila kolekcija Blaze s plosnatim zrcalnim lećama u kombinaciji s legendarnim modelima okvira.

Njezin efekt hvatanja svjetlosti, kao i atraktivno postavljanje leća preko okvira, čini je kao stvorenom za sve one nesputanog duha koji smjelo kroče životom u odvažnom stilu.


Sviđa li vam se neki drugi model, nema problema – Ray-Ban zna koliko specifičan individualan stil može biti. Nije bez razloga tijekom desetljeća uspio sačuvati svoj kultni status, već zato što je znao dobro povezati vrhunski dizajn s najnovijim tehnološkim dostignućima, pridržavajući se pristupa da je važno biti ono što jesi i ostati vjeran svojim načelima i stavovima.

Isti pristup čeka vas i u Optici Anda – širina ponude, poznavanje modnih trendova i stručnost u prilagodbi naočala pojedincu učinile su njezine poslovnice omiljenom adresom za sve koji žele osvježiti svoj modni izričaj novim naočalama. A Ultra Europe Festival jednostavno je – Ultra. Ime govori sve.

Savršeno logičan spoj: vrhunske naočale + izuzetno stručna optika + party bez premca. Vidimo se!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju