Određene sumnje kada su u pitanju veze i brakovi nisu nimalo neobične. Ono što je bitno znati je da to što ih imamo u nekom trenutku ne znači da odmah trebamo prekidati odnos, pogotovo ako u njemu nema velikih problema.

Kada nestanu leptiri u trbuhu i odnos postane pomalo monoton, skloni smo pronalasku problema tamo gdje ih ni nema. Bračni savjetnik, terapeut Jeff Guenther iz Portlanda, koji na svojim društvenim mrežama redovito dijeli savjete parovima, u jednoj od objava naveo je i sedam situacija u kojima trebate ostati s partnerom čak i ako imate sumnje o svojoj vezi.

Sretan par Tri rituala koja sretni parovi prakticiraju svaki, ali baš svaki dan

1. Imate dobru zafrkanciju.

Teško je pronaći osobu s kojom se možete zezati i smijati i da je sve to cijelo vrijeme slatko. To je važan dio veze koji trebate uzeti u obzir.

2. Postoji prostor za rast.

To znači da se nalazite u odnosu u kojem možete rasti na pozitivan i zdrav način i da vam druga strana pomaže da postanete bolji partner i bolja osoba.

3. Osjećate se dovoljno sigurno da budete autentični.

Odnos u kojem možete biti ono što jeste je vrijedan čuvanja. Takvi odnosi nisu tako česti tako da takve osobe vrijedi čuvati.

Zaljubljeni par Sedam znakova da muškarac želi s vama provesti život

4. Osim romantičnog dijela veze, vi ste i dobri prijatelji.

Jedan od najvažnijih dijelova ljubavnog odnosa je i čvrsto prijateljstvo koje čini temelje svake veze.

5. Ulažili ste i ulažete puno energije i resursa u odnos.

Okončanje odnosa u koji ste uložili puno toga ne treba se dogoditi preko noći. Uzmite u obzir rad i trud koji je uložen.

I javno iskazivanje nježnosti utječe na povezanost partnera Savjet stručnjaka: Potezi koji garantiraju dobar seksualni život, a nemaju veze sa seksom

6. Imate solidnu komunikaciju.

Sposobnost komuniciranja na zdrav i jednostavan način ne dolazi tako lako, a ako s partnerom imate zadovoljavajuću komunikaciju to znači i da su vam šanse da riješite određene probleme veće.

7. Želite biti u dugoj vezi.

Osjećati se tako-tako i imati povremene sumnje u drugu stranu nije ništa neobično u bilo kojoj dugoj vezi. Nitko nije sto posto sretan cijelo vrijeme i to je nešto što morate imati na umu.

20 parova za koje smo vjerovali da će zauvijek ostati zajedno Johnny Depp i Vanessa Paradis Bruce Willis i Demi Moore Channing Tatum i Jenna Dewan +21 Melanie Griffith i Antonio Banderas

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju