U svibnju se vratite u formu uz pomoć legendarnih igračaka iz prošlosti

Htjeli biste slobodno vrijeme provoditi u zabavnim aktivnostima sa svojom djecom, a nedostaje vam ideja? Zašto se ne biste vratili u prošlost, prisjetili se trenutaka sreće i bezbrižnosti iz djetinjstva i prenijeli djeci svoje umijeće igranja gumi-gumija ili pikulanja, vrtnje hula-hupa ili skakanja preko vijače.

A kako je najbolje doba za druženje, igranje i vježbanje na svježem zraku svakako proljeće, dm je odlučio tijekom svibnja u svoju ponudu uvesti različite rekvizite i igračke kojima ste se prestali igrati prije... pa, podosta godina. Radi se o kredama, hula-hupu, gumi-gumiju, vijačama, ukratko, proizvodima koje ste možda pomalo i zaboravili, a koji će vas potaknuti da se ponovno pokrenete, odnosno re(tro)aktivirate.

Aktivirati se možete i u samom dm-u, traženjem artikala označenih oznakama "Re(tro)aktiviraj se". Radi se o odabranim proizvodima iz cijelog dm-ovog asortimana, a kako bi svojim kupcima osigurao da definitivno pronađu nešto za sebe, dm će od 1. do 15. svibnja navedenom oznakom označiti jednu grupu proizvoda, dok će oznaku "Re(tro)aktiviraj se!" od 16. do 31. svibnja nositi druga grupa proizvoda. Kupnjom pet takvih artikala, što uključuje i artikle iz ograničene ponude rekvizita za retroaktivnosti, članovi Svijeta prednosti uz predočenje kartice active beauty ostvaruju pravo na 10 % popusta na iznos cjelokupnog računa.

Detaljnije informacije pronađite na www.dm-drogeriemarkt.hr, na Facebook stranici dm drogerie markt Hrvatska.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju