Chrissy Teigen voli jesti raznoliku hranu, a ne odriče se čak niti kaloričnih zalogaja. Kao što je vidljivo na njezinom Instagramu, ali i u njezinoj kuharici "Cravings" manekenka uživa u povremenim zabranjenim zalogajima


Chrissy Teigen
je netipična manekenka koja se ne odriče povremenih kaloričnih zalogaja poput tjestenine ili kolača. Uz redovitu vježbu u teretani to joj uostalom nije ni potrebno.

Orasi su izvori bjelančevina i esencijalnih masnih kiselina koji koži daju elastičnost i lijep izgled.

No kao i brojne druge slavne žene uživa u salatama, koje voli pojesti kada nema vremena za dugotrajno stajanje za štednjakom. Ne samo da se trudi da one budu nutricionistički uravnotežene, već se ne odriče niti okusa.

U svojoj hvaljenoj kuharici ‘Cravings’ preporučuje salatu od jabuke, oraha i komadića sira koje su bogate vitaminima i mineralima. Uz to obiluju prehrambenim vlaknima koje potiču rad probave i metabolizma, te bjelančevinama važnim za pravilan rad mozga i lijepu kožu.

"Ne mogu zamisliti niti jedno jelo uz koje ova salata ne bi odgovarala," tvrdi zgodna mama šestomjesečne Lune, te otkriva da se može jesti i kao samostalni obrok. Isprobajte i ručak za 10 kuna od 3 sastojka koja svi imamo u kuhinji.

Sastojci za salatu Chrissy Teigen:

Salata kristalka ili puterica
1 jabuka
šaka oraha
komadići pljesnivog sira
maslinovo ulje
vinski ocat
sol i papar po želji

Priprema:
1. Dobro operite salatu, te je natrgajte na manje komade. Dodajte joj jabuku nascjeckanu na kriške, nešto oraha I komadiće omiljenog pljesnivog sira.

2. Sve zajedno začinite maslinovim uljem, vinskim octom te soli i paprom.

Savjet plus:
Želite li salati dodati ekstra dubinu okusa, orahe prelijte s rastopljenim smeđim šećerom u koji ste dodali nešto kajenskog papra, pa kad se ohlade sljubite ih s ostalim namirnicama.

Dobar tek!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju