‘Ako to već misliš reći, reci to glasno’ moto je inicijative koja ovih dana zabavlja Hrvate. Jeste li ikada poželjeli da se vaše mišljenje ili poruka nađe na jumbo plakatu? Sada to možete i ostvariti

Želiš nekome reći da ga voliš? Ili mrziš? Nekog zaprositi? Prodaješ golf trojku ili lansiraš novi brand? Trebaš podsjetiti susjedu da ne ostavlja smeće pred vratima?

Jeste li ikada poželjeli da se vaše mišljenje ili poruka nađe na jumbo plakatu? Sada to možete i ostvariti.

Imaš snažno mišljenje o mesožderstvu? Ćirilici? Kako vlada Vlada? Sve što si ikad htio reći svima ili samo jednoj osobi, najbolji način za to je jumbo plakat, piše na službenoj stranici inicijative pod nazivom ‘Reci to glasno’.

Ako i vi želite biti dio ovog natječaja, na stranici morate ‘napisati što vam je na umu i možda ta poruka završi na drumu’. Točnije, na 150 plakata diljem Hrvatske, 75 prema izboru žirija i 75 prema glasovima publike.

Do sada je na natječaj pristigao veliki broj raznolikih poruka, od onih romantičnih i komičnih do politički ili socijalno angažiranih. U galeriji pogledajte nekoliko poruka koje smo izdvojili, a ostatak možete naći ovdje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju