Brand Eucerin već više od 120 godina koži posvećuje svu svoju strast i stručnost, ali uz pružanje njege za zdravu i lijepu kožu preuzima odgovornost i za okoliš.

Dermokozmetička njega s klinički dokazanom učinkovitošću iza koje stoji stoljetna tradicija inovacija pažljivo je formulirana kako bi učinila kožu zdravom, vratila samopouzdanje i očuvala planet.

PR PR Foto: PR

Usredotočeni na ona područja djelovanja na koja tvrtka ima najveći utjecaj Eucerin želi pomoći rješavanju globalnog problema – zaštiti i očuvanju okoliša. Danas 50% cjelokupne prodaje Eucerin branda čine proizvodi s poboljšanim utjecajem na okoliš dok se pakiranja Eucerin njege mogu reciklirati, višekratno upotrijebiti ili kompostirati.
Kako bi i korisnike Eucerin njege uključio u krug održivosti i potaknuo na promišljanje o zaštiti okoliša brand je pokrenuo promociju 'Recikliram i dobivam'. U suradnji s Farmacia ljekarnama, u koje korisnici mogu donijeti praznu Eucerin ambalažu, za vrijeme trajanje promocije 'Recikliram i dobivam' Eucerin vam u zamjenu za 3 prazne ambalaže poklanja odabranu njegu na dar.

PR PR Foto: PR

 

 

Kako praznu Eucerin ambalažu zamijeniti besplatno za novu njegu?

1. KUPITE EUCERIN NJEGU
U širokom spektru Eucerin njege za lice i tijelo izaberite preparat koji odgovara zahtjevima vaše kože. Eucerin njega s inovativnim i snažnim sastojcima posebno je formulirana kako bi udovoljila svakom tipu i potrebi kože neovisno bila ona normalna, mješovita, masna, sklona aknama, atopiji, suha ili zrela. Praznu ambalažu Eucerin njege za lice i tijelo sačuvajte.

2. RECIKLIRAJTE
U odabrane Farmacia ljekarne i specijalizirane prodavaonice donesite minimalno 3 prazne ambalaže Eucerin njege i reciklirajte. U promociju je uključena Eucerin plastična, staklena i ambalaža pod pritiskom koju možete ubaciti u Eucerin kutiju za reciklažu. Eucerin pH5 sindet bez sapuna ne sudjeluje u promociji, a dvije ambalaže Eucerin Lip Active balzama za usne, 10 ml računaju se kao jedan proizvod. Popis Farmacia ljekarni i specijaliziranih prodavaonica u kojima možete praznu Eucerin ambalažu zamijeniti besplatno za novu njegu potražite ovdje.

3. OSVOJITE EUCERIN NJEGU
U zamjenu za 3 prazne Eucerin ambalaže na poklon dobivate pH5 light losion, 400 ml koji pruža dugotrajnu hidrataciju, jača otpornost kože i smanjuje njenu osjetljivost. Eucerin vam zahvaljuje što ste se uključili u krug održivosti jer recikliranje smanjuje potrebu korištenja novih sirovina i materijala što značajno umanjuje zagađenje prirode i okoliša kojeg ostavljamo budućim generacijama.

PR PR Foto: PR

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju