Ove godine bit će proslavljena 25. godišnjica od izlaska filma Zgodna žena koja je u zvjezdanu orbitu lansirala karijeru Julije Roberts. Lijepa mama danas se nalazi na A listi najtraženijih glumica, te i dalje plijeni pažnju svojim izgledom


Julia Roberts obožava jednostavne i casual komade odjeće u kojima se udobno osjeća. Ne čudi stoga što je ova 175 centimetara visoka crvenokosa umjesto haljine, za crveni tepih izabrala crni kombinezon s dubokim dekolteom. 

Kombinezon je svojevrsna modna igra na klasični muški smoking kojeg je zgodna žena kombinirala uz sandale iste nijanse s visokom potpeticom, te uz odgovarajuću torbicu.

Poseban pečat cijelom stajlingu dale su njeni razbarušeni uvojci, šminka u zemljanim tonovima, kao i njezin širok prepoznatljivi osmijeh.

Majka desetogodišnjih blizanaca Hazela i Finna te sedmogodišnjeg Henryja u ovom se izdanju pojavila na 21. po redu dodjeli nagrada Screen Actors Guild u dvorani The Shrine Auditorium u Los Angelesu, gdje je bila nominirana za ulogu u televizijskom filmu The Normal Heart.

U našoj fotogaleriji pogledajte najzanimljivija izdanja sa crvenog tepiha 47 godina stare zgodne žene.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju