Otkad se pojavio u seriji "Bridgerton", glumac Regé-Jean Page mnogima je zasjeo na vrh liste najzgodnijih muškaraca na svijetu. Sada je to mišljenje dobilo i znanstvenu potvrdu.

Galerija Regé-Jean Page ima najljepše lice na svijetu Regé-Jean Page ima najljepše lice na svijetu Chris Hemsworth +6 Michael B. Jordan

Regé-Jean Page proglašen je, naime, najljepšim muškarcem na svijetu prema istraživanju koje se koristilo formulom poznatom kao "grčki zlatni omjer ljepote fi", odnosno zlatna sredina ili božanski omjer, za koju se već tisućama godina vjeruje da je formula savršenstva.

Iza istraživanja, odnosno liste stoji britanski kirurg dr. Julian de Silva, koji u svojem radu koristi tehniku računalnog mapiranja.

De Silva, koji vodi Centar za naprednu kozmetičku i plastičnu kirurgiju lica u Londonu, objasnio je da tehnike mapiranja omogućuju rješavanje nekih misterija o tome što nekoga čini lijepim.

Objavio je listu 10 najljepših muškaraca na svijetu, koju predvodi već spomenuti Regé-Jean Page te objasnio po čemu se glumac istaknuo.

Nakon što su izmjereni svi elementi, glumac je odnio pobjedu zbog svojega klasično lijepog lica i prekrasnih smeđih očiju.

Imao je najvišu ocjenu za razmak između očiju, a visoku ocjenu dobio je i njegov položaj očiju. Njegove savršeno oblikovane usne također su dobile visoku ocjenu, dodao je De Silva.

Neki novi ljepotani: 12 glumaca koji će Pitta i Clooneyja poslati u penziju Timothee Chalamet Tom Holland Nicholas Hoult +12 Jeremy Pope

U nastavku vas čeka popis svih 10 muškaraca s najljepšim licima na svijetu. Slažete li se s ovim izborom?

Regé-Jean Page

Regé-Jean Page ima najljepše lice na svijetu Regé-Jean Page ima najljepše lice na svijetu (Foto: Profimedia)

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth Chris Hemsworth (Foto: Profimedia)

Michael B Jordan

Michael B. Jordan Michael B. Jordan (Foto: Guliver Image)

Harry Styles

Jude Bellingham

Jude Bellingham Jude Bellingham (Foto: Profimedia)

Robert Pattinson

Robert Pattinson Robert Pattinson (Foto: Profimedia)

Chris Evans

Chris Evans Chris Evans (Foto: Guliver Image)

George Clooney

George Clooney George Clooney (Foto: Profimedia)

Henry Golding

Henry Golding Henry Golding (Foto: Profimedia)

Dwayne Johnson

Dwayne Johnson Dwayne Johnson (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju