dm ženska i babybonus utrka

U sklopu dm green city projecta, u subotu 13. lipnja, dm na zagrebačkom Bundeku organizira sportsko druženje za velike i male. Mame mogu sudjelovati u dvije utrke: rekreativnoj na 2,1 kilometra i natjecateljsku na 6,3 kilometara, ovisno o tome žele li se rastrčati ili odmjeriti snage s drugim natjecateljicama, a prve trkaće korake moći će napraviti i djeca do 6 godina u babybonus utrci.

Najmlađe možete prijaviti za sudjelovanje u babybonus utrci zamjenom 25 active beauty bodova na terminalu u prodavaonicama dm-a do 13. lipnja ili donacijom od 20 kuna Udruzi Crveni nosovi na dan Utrke na Bundeku.

Kako biste vlastitim primjerom djeci pokazali da je kretanje zabavno i zdravo prijavite se za sudjelovanje u dm ženskoj utrci zamjenom 50 bodova na terminalu ili na dan utrke na Bundeku donacijom od 40 kuna Udruzi Crveni nosovi.

Uz dobru formu i uspomene, sudionici dm ženske i babybonus utrka će s Bundeka ponijeti majicu i dm poklon paket, a tri najbrže u natjecateljskom dijelu očekuju i vrijedne nagrade. Nakon dodjele nagrada najbržima, sve sudionike utrka i posjetitelje Bundeka rasplesat će Ivana Banfić čiji je koncert na rasporedu u 19:30 sati.

Više informacija potražite na Facebooku www.facebook.com/dm.Hrvatska.hr te internetskoj stranici dm-a www.dm-drogeriemarkt.hr.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju