Drastično izmijenjeno i neprepoznatljivo lice pokazala je Renee Zellweger, oskarovka koja je prethodno desetljeće umjesto niza uspješnih uloga nanizala pregršt operacija i botox zahvata na svom licu

Prve korake kao glumica Renee Zellweger napravila je u teksaškoj reklami za pivo, a sa zarađenim novcem zaputila se prema Los Angelesu ni ne sanjajući o karijeri uspješne svjetske glumice. Obožavatelje diljem svijeta stekla je uvjerljivom ulogom neudane žene, šašave novinarke Bridget Jones za koju se u kratkom periodu udebljala 10 kilograma.

Baš tada krenuli su, rezultirani velikim oscilacijama u kilaži, prvi znakovi promjena na licu poznate glumice. Plastične operacije i botox čarolije tada su joj poslužile da umanji natečenost lica posljedično izazvanog naglim debljanjem i drastičnom mršavošću.

>> Plastične operacije koje su izmakle kontroli

Deset godina nakon što je u ruke primila i svog prvog Oscara za sporednu ulogu u filmu 'Studengora', cijenjena glumica više ne nalikuje na tadašnju sebe. Na posljednjem crvenom tepihu Renee je šokirala brojne nevjerojatnom transformacijom u 'novo' neprirodno lice posve drugačije od nekadašnjeg ukrašenog baršunastim tenom i naglašenim jagodicama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju