Rowan Giles i njezin suprug Tim iz Manchestera u Velikoj Britaniji godinama su sređivali nekretninu koju su kupili 2012. godine. Posjed je bio u jako lošem stanju, no oni su ga zajedničkim snagama pretvorili u dom iz snova za sebe i svoje troje djece.

Galerija Kuhinja prije renovacije i nakon uređenja Renovirani dom u Manchesteru u Velikoj Britaniji - 7 Renovirani dom u Manchesteru u Velikoj Britaniji - 3 +7 U kući se nalaze dvije kupaonice i obje su ih uredili po svojim željama

Kuća nije bila obnovljena, bilo je rupa u krovu, nije bilo centralnog grijanja, a kuhinja je bila iz pedesetih godina prošlog stoljeća, kaže Rowan. No ovaj bračni par tražio je oronulu nekretninu kojoj bi mogao udahnuti drugi život i u potpunosti je renovirati prema svojim potrebama i željama.

Par je započeo s renovacijom dnevne sobe jer su željeli završiti jednu prostoriju i njoj boraviti dok uređuju druge dijelove kuće.

Renovirani dom u Manchesteru u Velikoj Britaniji - 8 Kutak za odmor i čitanje (Foto: Jam Press / Profimedia.hr)

Uklonili su oronuli stari kamin, prašnjave tepihe i zavjese u dnevnom boravku. Obojili su zidove u bijelo, stavili nove komade iz trgovina namještaja te ih pomiješali s vintage detaljima iz antikvarijata.

U prizemlju kuće srušili su zidove kako bi dobili veliku kupaonicu za cijelu obitelj, a proširili su i kuhinju s blagovaonicom. Željeli su imati odgovarajući prostor za svoju veliku obitelj.

Renovirani dom u Manchesteru u Velikoj Britaniji - 2 Kupaonica izgleda mrak (Foto: Jam Press / Profimedia.hr)

Imala sam osjećaj kao da živimo na gradilištu, priznaje mama Rowan, no cijela se obitelj prilagodila novonastaloj situaciji. S vremenom su uredili sve prostorije u domu, te se danas njima ponose.

Bračni par priznaje da im je njihova spavaća soba najdraža prostorija u kući, a na suptilan način kombinira moderne i starinske elemente, baš kao i ostatak doma.

Kako su Rowan i Tim Giles renovirali svoj dom iz snova, otkrijte u fotogaleriji na početku teksta.

Renovirani dom u Manchesteru u Velikoj Britaniji - 1 Najponosniji su na svoju spavaću sobu (Foto: Jam Press / Profimedia.hr)

Baš je divan! Stan od 36 kvadrata u kojem je svaki centimetar pažljivo uređen Stan u centru Varšave od 36 kvadrata - 2 Stan u centru Varšave od 36 kvadrata - 8 Stan u centru Varšave od 36 kvadrata - 7 +4 Stan u centru Varšave od 36 kvadrata - 5

Savršena je! Kako je bračni par iz Zagreba preuredio svoju kupaonicu staru više od 30 godina Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 3 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 6 +7 Renovacija kupaonice stare više od 30 godina u stanu u Makarskoj. - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju