Modni svijet trenutačno je okupiran Tjednima muške mode u Parizu i Milanu. Slavne modne kuće pokazale su svoje nove pret-a-porter kolekcije s odjećom i modnim dodacima namijenjenima svakodnevnom nošenju, naravno, onima koji si to mogu priuštiti.

Galerija Revija modne kuće Egonlab na Tjednu muške mode u Parizu Revija modne kuće Egonlab na Tjednu muške mode u Parizu Revija modne kuće Egonlab na Tjednu muške mode u Parizu +9 Revija modne kuće Saint Laurent na Tjednu muške mode u Parizu

Već je dobro poznato da granice između muške i ženske mode sve više nestaju, barem kada je riječ o dizajnu najpoznatijih modnih kuća, a na aktualnim tjednim mode to je itekako vidljivo.

Revija modne kuće Saint Laurent na Tjednu muške mode u Parizu Revija modne kuće Saint Laurent na Tjednu muške mode u Parizu (Foto: Profimedia)

Luksuzna francuska modna kuća Saint Laurent na Tjednu muške mode u Parizu tako je pokazala i odličan model pletene haljine s lagano predimenzioniranom dolčevita-kragnom iz kolekcije jesen/zima 2023. U novoj kolekciji brenda Egonlab istaknula se pak lepršava maksi haljina s uzorkom i dubokim dekolteom savršena za odvažnija ljetna izdanja, kao i vrlo sličan model u crnoj boji.

Revija modne kuće Dolce & Gabbana na Tjednu muške mode u Milanu Revija modne kuće Dolce & Gabbana na Tjednu muške mode u Milanu (Foto: Profimedia)

Talijanski modni divovi Dolce & Gabbanna i Gucci na Tjednu muške mode u Milanu pokazali su zanimljive prozirne topove, dok su se iz kolekcije jesen/zima 2023. indijskog dizajnera Dhruva Kapoora, također u Milanu, izdvojile šik traper te haljina s dinosaurom koja usko prianja uz tijelo. Izdvojimo još i ružičaste čizmice s prepoznatljivim uzorkom modne kuće Gucci te Fendijevu pelerinu s resama.

Što kažete na košaru za špeceraj s potpisom Chanela? Chanel torba za kupovinu Chanel torba za kupovinu Chanel torba za kupovinu - 5 +4 Chanel torba za kupovinu

Modne komade s Tjedna muške mode u Parizu i Milanu koje bi rado nosile i mnoge žene pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Revija modne kuće Gucci na Tjednu muške mode u Milanu - 2 Revija modne kuće Gucci na Tjednu muške mode u Milanu (Foto: Profimedia)

Revija modne kuće Fendi na Tjednu muške mode u Milanu - 2 Revija modne kuće Fendi na Tjednu muške mode u Milanu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju