Šesta Noć velikog čitanja održat će se u četvrtak, 25. siječnja u 20 sati u riječkoj Filodrammatici. Nastupaju i tri nove akvizicije Ri Lita: Gordana Brkić Žagar, Dunja Matić i Doris Pandžić

U četvrtak 25. siječnja 2018., neformalna riječka književna skupina Ri Lit po šesti će put zauzeti prostor dvorane Filodrammatica u Rijeci!

Osam autora – Tea Tulić, Željka Horvat Čeč, Igor Beleš, Enver Krivac, Davor Mandić – i čak tri najnovije akvizicije Ri Lita – Gordana Brkić Žagar, Dunja Matić i Doris Pandžić – čitat će svoje najbolje priče, s početkom u 20 sati.

Ri Lit postoji od 2012. godine, otkad redovito nastupa u Rijeci u sklopu manifestacije Noć velikog čitanja, kao i mnogih drugih događaja, od Riječkih ljetnih noći do OpArta, te samostalnih nastupa.

Ri Lit postoji od 2012. godine, otkad redovito nastupa u Rijeci u sklopu manifestacije Noć velikog čitanja, kao i mnogih drugih događaja, od Riječkih ljetnih noći do OpArta, te samostalnih nastupa. Dosad se Ri Lit predstavio zagrebačkoj, vukovarskoj, omišaljskoj, pulskoj te dvaput prošle godine splitskoj publici.

Odmah nakon nastupnog čitanja publika će imati prilike zajedno s autorima uživati u ugodnom ambijentu Dnevnog boravka u Ciottionoj ulici na afterpartyju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju