Ljubiteljice pramenova oduševit će vijest da je takozvani ribbon lights look zasjeo na sam vrh lista najvećih trendova u boji kose u godini koja je pred nama.

Galerija Ribbon Lights pramenovi Ribbon Lights pramenovi Ribbon Lights pramenovi +6 Ribbon Lights pramenovi izgledaju poput vrpce u kosi

U današnje vrijeme trendovi nastaju na društvenim mrežama pa je nekima od njih vijek uistinu kratak. Međutim, ova je profinjena boja zaludjela žene diljem svijeta i bacila sasvim novo svjetlo na popularni balayage.

Nova godina sa sobom obično nosi i neke nove trendove, a žene koje vole igrati na sigurno lakše se prilagode varijacijama na temu, nego pak kompletnoj promjeni boje kose. Balayage je tehnika koju se žene prihvatile prije nekoliko godina, a stručnjaci su je neprestano razvijali kako bi se mogla uklopiti u najnovije trendove.

Ova tehnika omogućuje osunčani izgled koji djeluje prirodno i savršeno pristaje svakom tenu, a jednako je efektan i zimi i ljeti. Njegova prednost je stvaranje dojama više dimenzija pomoću igre svjetla i sjene.

Ribbon Lights pramenovi Ribbon Lights pramenovi odlično izgledaju i na kraćoj kosi, a Halle Berry ih nosi besprijekorno (Foto: Profimedia)

Glavna ideja ovog trenda jest stvoriti look kojemu je baza nešto tamnija boja, a pramenovi izgledaju poput osvjetljenih trakica boje karamele utkanih u osnovnu boju.

Radi se o pramenovima koji podsjećaju na vrpcu u kosi koja se proteže cijelom dužinom. To su zapravo svjetliji pramenovi kose koji odlično izgledaju na plavušama i brinetama.

Najveća razlika od ostalih pramenova je u većem kontrastu između temeljne boje i ribbon pramenova. Suptilnost i stapanje su malo smanjeni, a pojačan je kontrast. Ribbon pramenovi najbolje izgledaju na valovitoj kosi jer joj daju dubinu, a doslovno izgledaju kao raspuštene vrpce u kosi, objasnila nam je frizerka Nikolina Perković. 

Ribbon Lights pramenovi Ribbon Lights pramenovi odlično izgledaju i na kraćoj kosi (Foto: Shutterstock)

Nosi se cimet smeđa: Boja kose s najljepšim suptilnim crvenim tonovima Cimet smeđa Kosa boje cimeta Kosa boje cimeta +3 Kosa boje cimeta Novi hit pramenovi posebno će se svidjeti ženama koje vole suptilne promjene nakon ljeta Zendaya Pramenovi s efektom plamena svijeće Pramenovi s efektom plamena svijeće +3 Pramenovi s efektom plamena svijeće

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju