Kako i priliči jednoj od najvećih zvijezda u zabavnoj industriji, Rihanna je na oskarovski bež tepih stigla među posljednjima. Slavna pjevačica došla je na 95. izdanje Oscara kako bi izvela pjesmu "Lift Me Up" iz filma "Black Panther: Wakanda Forever" nominiranu u kategoriji najbolje originalne pjesme.

Galerija Rihanna u kreaciji modne kuće Alaia Rihanna na 95. dodjeli Oscara Rihanna na 95. dodjeli Oscara +2 Rihanna na 95. dodjeli Oscara

Mnogi su se pitali kakvu će odjevnu kombinaciju Rihanna odabrati za ovakvu prigodu s obzirom na to da ima uistinu zanimljiv i netipičan stil odijevanja, a ujedno je i trudna.

Rihanna u kreaciji modne kuće Alaia Rihanna u kreaciji modne kuće Alaia (Foto: Afp)

Tijekom prošle trudnoće već je pokazala kako nema namjeru slijediti tradicionalnu trudničku modu, a sada je pomakla i granice oskarovske mode.

Naime, pred fotografima se pojavila u kožnatoj kreaciji modne kuće Alaïa. Koža nije tipičan materijal za dodjelu Oscara, na njoj uglavnom dominiraju svila, saten, taft i ostali luksuzni materijali od kojih se najčešće izrađuju večernje haljine.

Rihanna na 95. dodjeli Oscara Rihanna na 95. dodjeli Oscara (Foto: Afp)

Doduše, Rihanna očekivano nije ni odabrala klasičnu večernju haljinu pa ne začuđuje dolazak u kožnatoj kreaciji. Ispod topa i pripadajuće suknje s dugačkim šlepom nosila je i body visokog ovratnika napravljen od poluprozirnog materijala.

Rihanna na 95. dodjeli Oscara Rihanna na 95. dodjeli Oscara (Foto: Afp)

Netipičan je i odabir boje - ovo je kreacija u tamnoj nijansi smeđe koja također nije uobičajen prizor na oskarovskom tepihu.

Transformacija usred Oscara! Lady Gaga iz haljine uskočila u traperice i starke Lady Gaga u haljini modne kuće Versace Lady Gaga na dodjeli Oscara 2014. Lady Gaga na Oscarima 2015. +7 Lady Gaga na Oscarima 2019.

Oscar za najbolju originalnu pjesmu otišao je u ruke autora hita "Naatu Naatu", ali Riri to nije pokvarilo dobro raspoloženje. Do kraja dodjele nije skidala osmijeh s lica i dlanove sa svojeg trbuščića, koji je svako malo pomazila.

Rihanna na 95. dodjeli Oscara Rihanna na 95. dodjeli Oscara (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju