Pjevačka pop-zvijezda Rihanna ponovno je zasjala na pozornici nakon petogodišnje stanke nastupivši u poluvremenu Super Bowla, najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u.

Galerija Rihanna Rihanna - 4 Rihanna - 3 +5 Rihanna - 2

Rihanna je nastupila pjevajući i plešući na lebdećim platformama, koje su se polako spuštale prema travnjaku na kojem su se za naslov najbolje NFL momčadi u ovoj sezoni borili Kansas City Chiefs i Philadelphia Eagles.

Bila je odjevena u crveno padobransko odijelo koje je otkrilo trudnički trbuščić, a u nastupu, koji je trajao oko 15 minuta, izvela je dijelove svojih najvećih hitova uz pratnju desetaka plesača odjevenih u bijele trenirke.

Za 34-godišnju pjevačicu sa Barbadosa ovo je bio prvi izlazak na veliku scenu u posljednjih pet godina, nakon turneje na kojoj je bila kad je 2016. izdala svoj posljednji album "Anti".

Nastup u poluvremenu Super Bowla rezerviran je za najveće glazbene zvijezde, pa su tako tijekom godina gledatelje na stadionima i još njih stotine milijuna pred televizijskim ekranima zabavljali Lady Gaga, Beyonce, Prince, Madonna, Rolling Stones i mnogi drugi.

Nisu Rihanna i Adriana jedine: 10 najodvažnijih trudničkih izdanja svih vremena Trudničko izdanje Ashley Graham Trudničko izdanje Kate Hudson Glamurozno trudničko izdanje Blake Lively +8 Trudničko izdanje pjevačice Ciere

Američku himnu uoči početka dvoboja otpjevao je poznati country-izvođač Chris Stapleton, a Oscarom nagrađeni glumac Troy Kotsur paralelno je izvodio himnu na američkom znakovnom jeziku.

Rihanna na Super Bowlu Rihanna na Super Bowlu (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju