Bedra koja su lijepo oblikovana i čvrsta uvijek će privući pažnju i izmamiti pohvale. A upravo se takvim bedrima može pohvaliti pjevačica Rihanna koja je obožavatelje oduševila svojim opuštenim izdanjem u kojem provodi božićne i novogodišnje blagdane na rodnom Barbadosu. Rihannina putena, raskošna bedra čak su zasjenila glazbeničin dekolte 'sa strane'

Bedra su dio tijela koja mnoge slavne žene žele istaknuti, a među njima je i 27-godišnja pjevačica Rihanna koja božićne i novogodišnje blagdane provodi na sunčanom rodnom Barbadosu.

Za druženje s prijateljima na plaži pop zvijezda odjenula je kratku traper haljinicu s dekolteom 'sa strane' koji je do izražaja došao jer opuštena superzvijezda nije nosila grudnjak. No čak su i Rihannine grudi koje su izvirivale sa strane pale u drugi plan uz njena čvrsta, putena bedra koja su dobila najviše komentara pohvale od strane obožavatelja atraktivne glazbenice.

Traper haljinica savršeno je istaknula ono najbolje na zgodnoj Rihanni koja je uvijek voljela pokazati svoje zdrave obline.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju