Pop-ikona Rihanna nastavlja promociju svoje make-up linije Fenty Beauty. U Madridu je oduševila pomalo staromodnom ali zavodljivom kreacijom

Kada smo već pomislili da se Rihanna odlučila za omiljeni ovosezonski kroj, na predstavljanju vlastite make-up linije u Madridu ponovno je napravila modni zaokret.

Gornji dio Rihannina stajlinga ima predimenzionirane rukave koji su apsolutni hit ovog proljeća

Umjesto puf-haljine u kojoj smo je već pomalo navikli vidjeti, pjevačica je za ovu prigodu odabrala pomalo staromodnu kreaciju dizajnerice Marianne Senchine.

Haljina iz njezine kolekcije za proljeće 2018. ustvari su spojene bluza i suknja. Gornji dio ima predimenzionirane rukave koji su apsolutni hit ove jeseni, a lažna bluza također izgleda kao da ju je pjevačica zavezala u struku.

Donji je dio suknja A-kroja koja se kopča po sredini, dužine ispod koljena. Ovakvi modeli pomalo su retro, a u kombinaciji sa sitnim cvjetnim uzorkom podsjećaju na suknje iz mamina ormara.

Umjesto ekstravagantnih sandala koje često nosi, ovaj put odlučila se na nježne satenske salonke, raskošan nakit i ženstveni ružičasti make-up.

Više fotografija stilske ikone pogledajte u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju