Otkad je svijetu otkrila da čeka svoje prvo dijete s dečkom, reperom Asapom Rockyjem, Rihanna nas već tri i pol mjeseca ostavlja bez daha svojim trudničkim modnim izdanjima.

Galerija Rihanna Rihanna Rihanna +1 Rihannina trudnička kombinacija za večernji izlazak s dečkom  

Dok su neki u šoku zbog njenih neustrašivih kreacija koje nosi u trećem tromjesečju trudnoće, drugi s nestrpljenjem očekuju svaku novu kreaciju s modnih pista koju pokušava predstaviti pod krinkom body positivityja.

U posljednjem pojavljivanju u javnosti Rihanna je doslovno zasjala u kristalnoj Miu Miu kreaciji iz kolekcije Jesen/Zima 2022. Naime, kolekcija obiluje kratkim suknjicama na kojima je neizostavni dio remen i topićima u istom stilu. Rihanna je tako i sama odlučila hrabro uploviti u najveći modni hit među poznatima koji često ponosno nosi i slavni model Emily Rataykowski. No, RiRi se ipak morala malo više potruditi kako bi to sve savršeno izgledalo s obzirom na njenu poodmaklu trudnoću.

Kad sam saznala da sam trudna, rekla sam samoj sebi da nema šanse da kupujem trudničku odjeću. Žao mi je - previše je zabavno dotjerivati se. Neću dopustiti da ta zabavna igra prestane samo zato jer mi se tijelo mijenja, rekla je Rihanna nedavno za Vogue o svom revolucionarnom pristupu odijevanju u trudnoći. 

Rihanna Rihanna u kristalnom Miu Miu setu (Foto: Profimedia)

Nadam se da smo uspjeli redefinirati ono što se smatra 'pristojnom' odjećom za trudnice. Moje je tijelo trenutno spremno za nevjerojatne stvari i neću se toga sramiti. Jer zašto bi skrivala trudnoću?, zaključila je zvijezda. 

Pjevačica je za romantičnu večeru s dečkom odjenula komplet od satena i kristalića koji naravno, otkriva njen glavni adut - goli trbuh.

Iako ponovno oskudno odjevena, Rihanna se ipak zaogrnula debelom, ali minijaturnom bundicom koja joj je prekrila samo ruke. Uz svoj kristalni odjevni set Miu Miu, obula je blještave Louboutin natikače na visoku petu. Modni dodaci koje je odlučila nositi uz ovaj blještavi komplet, je sjajna torbica modnog brenda Balenciaga te dijamanta choker ogrlica te jednako upadljiva narukvica i prstenje.

Kako se vama sviđa nova Rihannina kombinacija?

glasova:

Uz veoma zanimljiv odabir odjeće, Rihanna se odlučila za make up u zemljanim tonovima, naglašene oči i jednostavnu manikuru u boji donjeg rublje koje je nosila te večeri. 

Louboutin natikače Louboutin natikače s visokom potpeticom (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Neformalna frizura spletena u visoke pletenice i pramenovi koji joj padaju preko lica, pjevačicu su dodatno pomladili, a šljokice kojima je prekrila tijelo postale su već njen zaštitni znak.

Slika nije dostupna Rihanna: Traperice koje su izazvale čuđenje kod mnogih trudnica

Slika nije dostupna Dobar odabir ili loša ideja? Rihanna u haljini koja mijenja trudničku modu

Bitno je da se svatko osjeća ugodno i dobro u onome što nosi i treba ga otvoreno podržavati u tome, no vjerojatno nije lako nositi ovaj seksi komplet i vrtoglave potpetice kad je termin poroda pred vratima. No, Rihanni koja tijekom trudnoće "sjaji kao dijamant" iz njenog glazbenog hita, svakako treba skinuti kapu zbog zbog ovakve modne posvećenosti.

Rihanna Rihanna u modnom izdanju iz Miu Miu kolekcije Jesen/Zima 2022. (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju