Da biste izgradili seksualno samopouzdanje potrebno je iskustvo. U jačanju istoga pomoći će vam i ovi koraci zbog kojih ćete se osjećati potpuno zadovolj(e)ni

1. Budite kraljice vlastitog zadovoljstva
Poznato je da su žene koje se češće samozadovoljavaju samopouzdanije u seksu, te u njemu nalaze više zadovoljstva jer znaju kako doseći vrhunac.

Ako to još niste učinili, svakako si uzmite vremena pa otkrijte vlastite erogene zone, kao i intenzitet dodira koji vam najviše odgovara,' kaže seksologinja Emily Morse.

Nitko vam ne može pročitati misli, pa ako nešto želite, to morate i zatražiti

2. Naučite gledati svoje tijelo kao seksepilno
Za seksualno samopouzdanje važna je ljubav prema vlastitom tijelu, te doživljavanje sebe samih kao seksualnih bića. Da biste dosegnuli ovaj cilj, važno je vježbati. Odjenite podatno svileno rublje, usku haljinu, štikle ili koji drugi dodatak koji vas čine poželjnima, prošećite se pred ogledalom i priviknite se na ovu ideju.

Par u krevetu Nema razloga za sram: "Navika" uz koju seks postaje bolji

3. Recite ove tri magične riječi
Nitko vam ne može pročitati misli, pa ako nešto želite, to morate i zatražiti. Ovo pravilo osobito vrijedi u slučaju seksa. Ako partner radi nešto tijekom seksualnog odnosa što vam se ne sviđa, najbolje je reći mu to.

'Uživite se u trenutak, i ne zaboravite izgovoriti ove tri moćne riječi: Pokušajmo to ovako,' zaključuje dr. Morse.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju