Svakome se omakne neka greška u intimnim trenucima, ali kada ponekad ti povremeni propusti postanu pravilo - zadovoljstvo nestaje. Neke od tih propusta žene teško opraštaju. Napravili smo malu anketu među našim čitateljicama i izdvojili neke od muških grešaka u seksu koje one ne toleriraju.

 

1. Krivo ime

Jedan bivši dečko u krevetu me par puta nazvao imenom svoje bivše cure! Možete pretpostaviti kako sam reagirala (smijeh). To se jedva nekako tolerira u drugim situacijama, ali napraviti to tijekom seksa stvarno je neoprostivo. Anamarija (37)

2. Preskakanje predigre

Nevjerojatno mi je da još ima muškaraca koji nisu shvatili da je dobra predigra uvjet za dobar seks. Ne volim taj osjećaj kad moram tjerati muškarca na to zato što je njemu nepojmljivo uložiti 15 minuta svog vremena na ljubljenje, maženje ili štogod. Martina (29)

Seks Važno: Što bi žene trebale napraviti odmah nakon seksa?

3. Imitiranje filmova za odrasle

Puno puta sam htjela sve zaustaviti i viknuti: 'Halo, frajeru, pa nismo u porno filmu!' Oni valjda misle da ono što u njima gledaju mogu primijeniti na sve žene i još im nije jasno da svaku ženu pale drugačije stvari. Petra (28)

4. Sebičnost

Najgore mi je kad stalno očekuje da ja odradim sav posao. Nemam ništa protiv toga da se ponekad ja više posvetim njemu ili on meni, ali normalno mi je da onda drugi put uloge budu obrnute. Ivona (35)

Seks O da! Tri sigurna znaka da imate odličan seks s partnerom

5. Kratak seks

Uvijek sam za brzinski seks i to onaj u kojem oboje guštamo. Kratak seks samo za njegovo zadovoljstvo… E, to ne bi išlo. Anita (33)

6. Odbijanje kondoma

Ako nema kondoma, nema ni seksa. Bez rasprave. Kad sam bila mlada i luda još sam i slušala njihovo filozofiranje o tome zašto kondomi nisu potrebni, ali sada to ne dolazi u obzir. Zrinka (42)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju