Victoria Caroline bavi se ‘boudoir’ fotografijom. Često surađuje sa ženama koje svoje muževe žele iznenaditi senzualnim i ukusnim fotografijama u donjem rublju. Tako je jednom prilikom dogovorila snimanje s jednom klijenticom koja je imala poseban zahtjev

Fotografkinja Victoria Caroline odlučila je sa svijetom podijeliti jednu priču. S njom je ženama željela poručiti da moraju prihvatiti svoja tijela bez obzira na eventualne nesavršenosti, a muškarce podsjetiti da svojim partnericama govore koliko ih vole.

Imala sam dogovoreno snimanje u San Antoniju s jednom damom u srednjim četrdesetima. Bila je lijepa, konfekcijski broj 44, prekrasne obline. Meni je izgledala kao boginja, ali poput većine žena, imala je jedan zahtjev.

Fotografkinja Victoria Caroline odlučila je sa svijetom podijeliti jednu priču kojom je ženama željela poručiti da moraju prihvatiti svoja tijela bez obzira na eventualne nesavršenosti.

Pogledala me ravno u oči i rekla: Želim da fotošopirate sav moj celulit, strije, moje salo i sve moje bore. Neka sve nestane. Želim se barem jednom osjećati lijepo.’ Napravila sam točno to što je tražila, napisala je Victoria.

Klijentica je album s fotografijama poklonila suprugu za Božić, a tri dana kasnije Victoria je od njega dobila email koji je uz dopuštenje bračnog para objavila u cijelosti.

'Pišem vam zato što sam nedavno dobio album sa slikama svoje žene. Ne želim da mislite kako se ljutim na vas, ali nešto bih vam želio reći. Moja supruga i ja zajedno smo od naše 18. godine i imamo dvoje predivne djece.

Tijekom godina imali smo mnogo uspona i padova. Znam da je željela napraviti ove fotografije kako bi malo začinila naš odnos. Ponekad se žali da joj dovoljno ne govorim da je privlačna i kaže kako me ne bi krivila da je zamijenim mlađom ženom. Kada sam otvorio album, srce me zaboljelo.

Te fotografije… lijepe su i vi ste bez sumnje talentirana fotografkinja, ali na njima nije bila moja žena.

Te fotografije… lijepe su i vi ste bez sumnje talentirana fotografkinja, ali na njima nije bila moja žena. Izbrisali ste svaku njezinu ‘manu’ i iako sam siguran da vas je upravo to tražila, time ste izbrisali pola našeg života. Kada ste maknuli strije, izbrisali ste našu djecu.

Kada ste maknuli bore, izbrisali ste dva desetljeća smijeha i briga. Kada ste maknuli celulit, izbrisali ste njezinu ljubav prema kuhanju i sve divote koje u kojima smo uživali tijekom godina. Ne govorim vam ovo zato da biste se osjećali loše, samo ste radili svoj posao i ja to razumijem.

Zapravo vam pišem da bih vam zahvalio. Kada sam pogledao te fotografije, shvatio samo koliko je volim i obožavam baš takvu kakva je. Ona to tako rijetko čuje i zato je pomislila kako ja želim da tako izgleda. Morat ću biti bolji i do kraja svog života slavit ću nju i sve njezine nesavršenosti. Hvala vam.'

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju