Nije nerijetka pojava da jedna zvijezda započne vezu s drugom te da se nakon nekog vremena odluče na sljedeći korak – brak. No, poprilično je rijetko da postoje slavni parovi koji su desetljećima zajedno i čije veze traju duže od mnogih holivudskih brakova, a da odbijaju i samu pomisao na vjenčanje i brak


Mnogim holivudskim parovima brak nije bitan. I na hrvatskoj zabavnoj sceni imamo primjer parova koji se vole bez papira, a jedan od njih su Matija Vuica i Jurica Popović. U nastavku pogledajte kojim to svjetskim parovima brak nije na kraj pameti.

1. Goldie Hawn i Kurt Russell
Oni su zasigurno jedan od najdugovječnijih parova u Hollywoodu. Goldie Hawn i Kurt Russell zajedno su već 34 godine, a na brak i ne pomišljaju.

Kurt iza sebe ima jedan brak i sina Bostona, a Goldie dva braka i dvoje djece. Djecu ima iz drugog braka, glumce Olivera i Kate Hudson, a oni zapravo smatraju Kurta svojim ocem. Također, Kurt i Goldie zajedno imaju sina Wyatta.

2. Oprah Winfrey i Stedman Graham
Još jedan poznati par koji se nikad nije vjenčao jesu slavna voditeljica Oprah i američki poduzetnik Stedman Graham. U vezi su 31 godinu, a zanimljivo je da su bili blizu ulaska u brak jer su se 1992. godine zaručili.

Ovi slavni parovi zajedno su desetljećima, ali na brak ni ne pomišljaju

Oprah nikad nije bila udana, no Graham je bio oženjen te ima kćer iz tog braka. Par inače ne priča o svojoj vezi, a rijetko se mogu vidjeti zajedno na holivudskim događanjima jer on izbjegava takvu vrstu pozornosti.

3. Ricky Gervais i Jane Fallon
Slavni komičar Ricky Gervais i britanska autorica Jane Fallon započeli su vezu još u studentskim danima, a od tada je prošlo čak 35 godina.

Gervais i Fallon odlučili su da se nikad neće vjenčati niti imati djecu. Svoj privatni život nastoje držati podalje od očiju javnosti, ali uvijek su velika podrška jedno drugome na raznim događanjima.

4. John Corbett i Bo Derek
On je najpoznatiji po ulogama u seriji "Seks i grad" i filmu "Moje grčko vjenčanje", a ona je bila jedan od slavnih seks-simbola 1980-ih. No, za razliku od likova koje je tumačio, John Corbett je izjavio kako se ne kani vjenčati niti imati djecu.

Bo Derek je pak od 1976. godine bila udana za drugog glumca, Johna Dereka. Brak je trajao sve do njegove smrti 1998. godine, a kasnije su Bo i Corbett započeli vezu koja traje već 15 godina.

5. Maya Rudolph i Paul Thomas Anderson
Komičarka i glumica Maya Rudolph u vezi je s filmskim redateljem Paulom Thomasom Andersonom od 2001. godine. Tijekom ove 16-godišnje veze postali su roditelji četiri puta, no vjenčanje ne planiraju.

Oboje su postigli velike uspjehe u filmskoj industriji, a Anderson je čak bio nominiran za Oscara šest puta. Zanimljivo je kako su dosad zajedno radili samo na jednom projektu, filmu "Skrivena mana".

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju