Brigitte i Emmanuel Macron u posjetu su Japanu, gdje su se susreli s japanskim carom Naruhitom i caricom Masako. Za prijam u carskoj palači Brigitte je izabrala štikle s visokom tankom potpeticom, ali kasnije ih je ipak zamijenila s udobnijim modelom.

Galerija Brigitte Macron u dva modela štikli tijekom posjeta Japanu - 1 Brigitte Macron u dva modela štikli tijekom posjeta Japanu - 6 Brigitte Macron u dva modela štikli tijekom posjeta Japanu - 5 +3 Brigitte Macron za posjet carskoj palači izabrala je tanke visoke potpetice  

Ženstvene plave štikle sa suptilnim zlatnim detaljem na predjelu pete Brigitte Macron komibnirala je s jednostavnom plavom haljinom kratkih rukava i s poludolčevitom te ukrašenu s tri gumba na predjelu ramena. Prva dama Francuske i za susret s japanskim carskim parom izabrala je haljinu koja seže tik do iznad koljena, kakve Brigitte najčešće i bira.

Za vožnju vlakom Brigitte Macron ipak je skinula tanke potpetice i zamijenila ih s udobnijom blok petom

Nakon druženja i razgovora s caricom Masako u carskoj palači Brigitte i njezin suprug Emmanuel Macron uputili su se na vožnju brzim vlakom Shinkansen, koji ih je iz Tokija odveo u Kyoto, nekoć glavni grad Japana.
Za vožnju vlakom Brigitte je ipak skinula tanke potpetice i zamijenila ih s udobnijom blok-petom na bijelo-smeđem modelu štikli s remenčićima modne kuće Louis Vuitton.

Melania Trump i Brigitte Macron na obilježavanju 75. godišnjice Dana D - 3 Melania vs. Brigitte: Potpuni kontrast kod kojeg su (ipak) najzanimljivije štikle

Brigitte Macron u haljini koja ženama nikada neće dosaditi - 3 Brigitte Macron: Haljina zbog koje lako zaboravljamo na sve ostale modele

Brigitte Macron u dva modela štikli tijekom posjeta Japanu - 3 Brigitte Macron za posjet carskoj palači izabrala je tanke visoke potpetice, ali... (Foto: AFP)

Za ovaj drugi stajling francuska prva dama odlučila se za svijetlo odijelo s tankim okomitim prugama ispod kojeg je nosila klasičnu bijelu košulju.

Brigitte Macron u dva modela štikli tijekom posjeta Japanu - 4 ...kasnije ih je zamijenila s udobnijom blok petom (Foto: AFP)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju