Slavne zvijezde mogu si dopustiti modne eksperimente. U takvom modnom izričaju definitivno prednjače Rihanna i Rita Ora. Dvije pjevačice oduvijek su sklone provokativnoj i neobičnoj odjeći koju hrabro nose bez obzira na komentare.

Dok mi za večernje izlaske pomno biramo haljine ili pak uskačemo u omiljene skinny traperice kada idemo na ples, neke slavne dame u tim prigodama nose malo neobičniju odjeću.

Tako je Rita Ora snimljena na izlasku iz jednog kluba odjevena u satenski kombinezon koji neodoljivo podsjeća na pidžamu. Za razliku od nje, Rihanna je nedavno za jedan noćni izlazak uistinu odjenula pidžamu u kombinaciji s ružičastim čupavim natikačama na visoku petu.

Možemo samo zamisliti reakcije koje bismo izazvali kada bismo se pojavili u nekom klubu ovako odjeveni, ali na sreću, Rihanna i Rita poznate su kao hrabre modne provokatorice koje se ne ustručavaju odjenuti ni najluđe kombinacije.

Pidžama kao odjeća za izlazak je zaista težak test i sklizak teren, a po vašem mišljenju koja ga je pjevačica uspješno položila?

Tko bolje nosi pidžama look?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju