Poznati hrvatski dizajner Robert Sever predstavio je novu liniju „White“. Ona sadrži kolekciju vjenčanica i detalja koje svaka mladenka treba za vjenčanje

Robert Sever već je izradio 50-ak vjenčanica za klijentice u Hrvatskoj i svijetu, a sada je odlučio napraviti jedinstvenu zaokruženu kolekciju koja će obradovati njegove obožavateljice.

Jednostavne haljine gotovo arhitektonskog oblika pomno su osmišljene i skrojene. Dolaze u dvije boje, bijeloj i ivory, i napravljene su od duchess svile.

U izradi je korištena tehnika preklapanja materijala kako bi se stvorilo drapiranje radi naglašavanja struka ili kao detalj na leđima. Mnoge haljine su naglašenih golih leđa, iznimno sofisticirane i senzualne.

Za razliku od jednostavnih i pročišćenih haljina, kolekcija dodataka inspirirana caricom Marijom Terezijom i baroknim nakitom iznimno je raskošna i moderna. Rajfovi i krune od ručno drapirane svile, bogate 'Royal' ogrlice i ostali nakit, pojasevi, rukavice i šeširi dio su ove široke ponude dodataka.

Severovi poznati modeli torbica 'Gala', 'Marija' i 'Marija Viginia' ovog su puta napravljeni od bijele kože sa reljefom reptila i ručno ukrašeni biserima i staklenim kristalima.

Kaputići od krupne čvrste čipke, pelerine od izvezenog svilenog muslina i dugački ogrtači izvezeni sitnim metalnim pajetima oduševit će sve buduće mladenke koje žele obogatiti i zaokružiti svoj svadbeni 'look'.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju