David Beckham iskoristio je svoj profil na Instagramu kako bi javno čestitao 42. rođendan svojoj supruzi Victoriji, te za njega primio više od 770.000 lajkova u manje od 24 sata


Victoria Beckham
ispuhala je 42 svjećice na rođendanskoj torti u društvu svoje obitelji. Osim prekrasnog cvijeća, darova i pažnje, na svoj poseban dan primila je i javnu čestitku supruga Davida Beckhama.

Bivši nogometaš na svojem je Instagram profilu napisao dirljivu čestitku koja je dotaknula mnoga srca, primila više od 770 tisuća lajkova u manje od 24 sata, te brojne komentare i pohvale.

 

A photo posted by David Beckham (@davidbeckham) on


'Sretan rođendan mojoj prekrasnoj strastvenoj ženi...Želim ti najbolji dan, i da nam dopustiš da te razmazimo, jer zaslužuješ da te razmazi tvoj suprug i naša prekrasna djeca. U 42 godine uspjela si ostvariti toliko mnogo, i čini se kao da tek počinješ...Sretan rođendan, volimo te,' stoji u rođendanskoj poruci koja je oduševila posebno pripadnice nježnijeg spola.

 

A photo posted by BB (@brooklynbeckham) on


Najstariji sin Victorije i Davida na svojem je profilu čestitao rođendan 'najljepšoj i najinspirativnijoj osobi u svojem životu,' a slavna britanska dizajnerica pohvalila se i čestitkama koje su za nju ručno napravili najmlađi članovi obitelji.

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju